lewyy55 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Sistemime fiyat belirle :)

monitör 4-5 koltuk 7k klavye 1k mouse 3k civarı
  2. L

anladım sağolasın 1757591391 kanka sistem daha yeni 2 3 aylık 2 3 ay ıcın 5k daha az verirdim ben şahsen şu an alsan aynısını 45 i bulur ben akldıktan sonra hepsine zam geldi 2. el 35 e gider diye düşündüm minimal 32 falan 1757591422 vay be yarı yarıya geliyor şaka gibi
  3. L

beyler total burası 40k tuttu
  4. L

kanka kasa parçaları zaten 25k hazır sistem alsan
  5. L

Dalga geçme kanka ciddi sordum
  6. L

INTEL Core i3 14100F 3.5GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek 1700 10nm Tray İşlemci GIGABYTE H610M K DDR4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI mATX Anakart Lexar 8GB Thor White 3600MHz CL16 DDR4 Beyaz Single Kit Ram GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı BitFenix...
  7. L

Yardım Oyuncu Koltuğu önerisi

kadife kumaş baya kaliteli terletmiyoda
  8. L

Yardım Oyuncu Koltuğu önerisi

https://www.trendyol.com/xmax/rio-balerion-antrasit-gri-kadife-terletmez-kumas-gaming-oyuncu-koltugu-120-kg-tasir-p-467067535?boutiqueId=61&merchantId=384364 kral ben bunu aldım hayatımda böyle kalite görmedim tavsiye ederim memnunum
  9. L

Papara parama el koydu

kanka yüklü miktarlarda temizde olsan sorun çıkarıyorlar
  10. L

Papara parama el koydu

şimdi gördüm dost
  11. L

Papara parama el koydu

papara kullanılcak durumda değil kumar muhabbetlerinden dolayı her şeye bişe buluyolar o parayı alman zor gibi hayırlısı
  12. L

Yardım Secure boost sorunu Gigabyte H610M K DDR4

Valorantta secrue boost hatası alıyordum biosa girdim aktif gözüküyor ama standarttaydı customa aldım arastırdıgım kadarıyla böyle yapıyolardı kaydettım cıktım görüntü yok tekrar kapattım actım pc yi sorunsuz açıldı msinfo32 de hala kapalı gözüküyordu resetledim biosa gircem biosa girmiyor bu...
  13. L

Hat kapalıyken Sms nasil alınır

Yeni degil faturadan dolayı kapalı Turkcell
  14. L

Hat kapalıyken Sms nasil alınır

Hattım kapali sms de gelmiyor Bi yerden kod gelmesi lazim alamiyorum nasil yapabilirim
Geri