lewzy isimli üyenin son içerikleri

1. lewzy

7500F İşlemcisi Olanlar Buraya!

elinize sağlık 7500F kullanıyorum deneyeceğim.
  2. lewzy

5G iptv çok iyi diyorlar. Nerden bulurum

yardımcı olabilrmisin hocam
  3. lewzy

7500f için soğutucu öneri

bende 7500F var belki açtığım konuyu görmüşsündür DEEPCOOL AG400 var yaz aylarında bile 65 dereceyi geçirmiyor sıvı soğutma takıntılı biri değilsen kesinlikle tavisye ederim
  4. lewzy

Çözüldü✓ Yeni DDR5 sistemde BIOS ayalarını nasıl yapmalıyım?

memory context restore ayarını enabled yaparsan daha hızı açıldığını fark edersin ddr5 sistemlerde öyle bi olay var sistemlerimiz hemen hemen aynı
  5. lewzy

Mantıklı arkadaşlar bakabilir mi

önemli olan iş öğrenmek ve çalışmak tabii ki ama emin ol güzel ahlaklı egolu insanlarla çalıştığın zaman zevk almazsın başarılı bir staj hayatın olur umarım
  6. lewzy

Mantıklı arkadaşlar bakabilir mi

ben 3 senedir staj yapıyorum ve son senem düzgün bir firmada düzgün insanlarla çalıştığında zevk bile alıcaksın bence git
  7. lewzy

5 7500F sıvı soğutma gerekli mi

boşta 45 derecede kanka niye yalan konuşayım manyakmısınız nesiniz ya :D
  8. lewzy

Deep Cool AG400
  9. lewzy

7500F bendede var bu sıcaklarda bile 60 dereceyi geçmiyor ortalama bir kule tipi ile sıvı soğutma şart diye bişey yok
  10. lewzy

MESAJLARA NE ZAMAN DÖNÜŞ YAPILIR TAHMİNİ?

Arkadaşlar abdullah abi satın almak istediğimiz ürünler için ne zaman dönüş yapıyor Asus ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White klavye almayı istiyorum geri dönüş alabilen varmı acaba?
  11. lewzy

7500F İÇİN KULE TİPİ SOĞUTUCU

hocam ne kadarlık bir düşüş oldu acaba öncesi ve sonrası
  12. lewzy

7500F İÇİN KULE TİPİ SOĞUTUCU

Arkadaşlar 7500F için en iyi kule tipi soğutucu ne önerirsiniz bütçe maks 1300TL
  13. lewzy

TOPLADIĞIM BİLGİSAYAR SİZCE NASIL? PARÇALAR uyumlu mu??

hocam güncel fiyatlarla toplamışsınız ben 2-3 aydır topluyorum hepsini nerden baksanız 37ye falan geliyor şuanda bana
  14. lewzy

TOPLADIĞIM BİLGİSAYAR SİZCE NASIL? PARÇALAR uyumlu mu??

Arkadaşlar selam kendimce tek tek parçalarla şöyle bir sistem topladım sizce beni ne kadar götürür? parçalar sorun yaratır mı? değiştirmemi veya şunun yerine şu daha iyi olur dediğiniz ne var Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 16G OC İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart: MSI...
Geri