Bir Tane Çocuk Özel Bilgilerimi İfşa Edip Anamın Babamın İsmini Söyleyerek Küfür Etmiş Ayrıca Tüm Sülalemin İsmini Öğrenmiş Fakat Adres Okul No İlaçlarımı Telefon Numaramı Falan Filan Bilmiyor Uğraşırlır Mı? Yada Tc İle Bişey Yapabilir Mi Şirket Açmayı Kapadım Yada GSM Açmasınıda Kapadım Bişey...
10 Bin Kişinin Bulunduğu Sunucuda Mod'um Birisi Gelip 30 Tane Gore +18 Kanlı Görsel Paylaşıyor Discord'a Ticket Açıyorum Kullanıcıyı Bildiriyorum Fakat Hesabı Kapanmıyor Bügün Bu Olay'la 2 Kez Karşılaştım Bunun Engelleme Botu Yok Mu (Türk Minecraft Sunucusunu Yönetiyorum)
Aga Benim Foto 2017'Den Kalma Şu An Ki O Zamanki Tip'im Aşırı Farklı Şuan Tek Sıkıntı Öbür Sistemleride Güçlendirmeleri Gerek E Okul'a Getirdikleri Bu Güncelleme Sayesinde Kimse E Okul'uma Giremiyor Rahatım:D
1700047462
Vesikada Pek Önemli Değil 2017'Den Kalma Baksan 6 Senelik O Zaman Minecraft...
Gençler Yakın Zamanda Okul No Verileri Sızmış Olduğunu Duydum Gerçektende Benim Verilerimde Sızmış? Birisi (Veli Bilgilendirme Sistemine Girebilir Mi) Numara Doğrulaması Yapabilirmiyim?
Benim Notlar Vahim
Telefon'uma Virüslü Stock Rom Attım Yanlışlıkla Ondan Sonra Modemde İnternet Kesintisi Gibi Şeyler Oldu Arayüz Şifresi Değişti Birisi Gidip Arayüzden Farklı Programlarla FTP Sunucusuna Girip Virüs Bulaştırabilir Mi Yakında Yeni Telefon Alacağım Modemi Resetleyince Virüs Gidiyor Mu?