alıcı için en iyi platform sahibinden çünkü alıcıyı korumaya yönelik satıcı için de her ne kadar nefret etsem komisyon olsun her mesajı banlama olsun dolaptır çünkü dolapta iade için gerekli kanıt sunman lazım yetkililere ve keyfi iadeye izin vermiyor. Letgo cüzdanım güvende koşullarında iki...
hocam ben de lehim yaptım temudan aldığım lehim makinesiyle ama bir süre sonra tekrar algılamamaya başladı eskisine döndü anlamadım şu attığınız soketleri mi almalıyım acaba ama soketleri nasıl değiştiririm hiç bilmiyorum lehimden anlayn biri yapabilir mi acaba
bu satıcıdan philips evnia 27" 2k 260 hz monitor aldım açıklamada sadece ölü piksel çıkabilir yazıyordu 1 3 arası teşhir veya outlet yazmıyordu. Ürün geldiğinde aşırı ışık sızmasıyla şok oldum daha gece olmamıştı bulutlu bir günde bile belli oluyor diğer ips monitorler oled gibi kalır yanında...
cızırtı değil bildiğin kablo hareket edince veya dokununca görüntü gidiyor zaten yerine oturtmaya çalıştığımda da elektrik cızırtısı sesi geliyor. Servise yönlendirdiler tecpro diye bir yer imiş. Email attım inş yardımcı olurlar
bazen olabiliyor öyle şeyler benim bi arkadaş var 2bin saati var deli gibi e spor da takip ediyor hatta 2025 hizmet madalyası 3.lvl di o kadar oynuyor yani ama faceitte 2 level de bile zorlanıyor ben 800 saat ile ondan çok daha iyi aim ve oyun bilgim var yani birazcık da olsa insanda da...