Scotish fold kırık kulak labaratuvar kedimiz var 2 aydır bizde kalıyor ablamın arkadaşının kedisi daha önceki aylardada 2 haftalığına vs. bize geliyordu...
gittik bizim gittiğimiz mezarlikta heryer mezar olduğu için adım atacak yer yok ve mezarların kenarlarındaki mermere basa basa geçmen lazım biz öyle öyle...
Oyunlar için bana minimum delayı verebilecek custom OS arıyorum fortnite oynuyorum genelde ama tüm oyunlar kategoride var hikayeli vs. dahil güncel olarakta...
Ben maddiyatı düşünmüyorum, ama babam Erasmusun için para biriktireceğim beni seçmen daha iyi olur kendi açına diyor. Doğru mu söylüyor bilmiyorum. Veya...
Şimdi burada biz sana taraf verirsek yanlış olur bu senin aklın ile olan savaşın bence kalbini dinlemelisin ayrıca şöyle birşeyde var baban ev olmadan...
Kayıt ne olarak kayıt oluyor PC'nize mkv, mp4 vs. ayrıca edit yaparken comp kalitesini quarterde tutun ama render alırken full'e çekin aksi taktirde kalite...
Seslendirme vs. yapmıyorum aslında bir hobi şuanlık benim için nasıl ders ortasında birşeyler karalarsın veya sınav kağıdına birşeyler onun sonucu mükemmel...