Lgs2022fatihi isimli üyenin son içerikleri

1. L

iPad Home tuşu içeri göçtü?

merhaba ipad pro 2018 kullanıcısıyım babam ekran koruyucu takarken birkaç toz kaldı onlara bastırırken kuvvet uygulamamasını ekranın kırılabileceğini söyledim bana ne anlarsın sen bunlar sağlam dedi sonra home tuşunun bölgesine ileri geri hareket yapınca içeri göçtü şuanda acayip gerginim touch...
  2. L

Başka ilçedeki puanla alan liseye nasıl gidilir?

Ortaokulda 4 sene önce gittiğim yeri çok iyi olan bir okula arkadaşlarım 5000 tl vererek kayıt oldu
  3. L

3-4K ekran kartı önerisi?

Sistem Aerocool vx plus 400w Ryzen 3 1300x Xpg gammix 3200 Mhz 8 GB Ram MSI b450m a pro max Parçalar bunlar ekran kartım yok ne önerirsiniz aklımda 6500xt var ama işlemci besleyebilir mi? veya bakır kanallı bir fan ile oc mi yapmalıyım
  4. L

Çok popüler bir okul çevremde, t4 metro hattında 2 durak mesafesi var evime 10.000 tl yi gözden çıkardık yazdırma için
  5. L

Merhaba arkadaşlar tahmini puanım 380 ve bu sene çoğu kişi kolay diyor geçen sene %11.68 ile kapatan cumhuriyet Anadolu lisesi var ona gidersem gidicem en düşük bizim semtte (gaziosmanpaşa) obp alan en iyi lise behçet canbaz ve geçen sene 90 ile kapadı,Bayrampaşa da sağmalcılar Anadolu lisesi...
  6. L

Ekran kartının fanları dönüyor görüntü vermiyor

Merhaba yeni sistem topladım Msi b450m a pro max R9 255 Xpg gammix 8gb 3200 mhz Ryzen 3 1300x Aerocool vx plus 400w Öncelikle görüntü vermeyince şaşırdım fanlar dönüyor ramde falan mı sıkıntı var diye sonra tekrar montajladım yine olmayınca eski ekran kartımı taktım ve msi bios ekranına girdi...
  7. L

8GB RAM-400W PSU VS 16 GB RAM

Eski bir psu var 2008 model,yeni sistemde yeni gibi 1030 r3 1300x b450m a pro max var riske atmayıp aerocool vx plus 400w ile 8 gb xpg gammix veya kingstone mi alayım yoksa eski bileşenlerin kontrol edip 16 ram mi alayım? (300w psu) 1654112183 Bu arada ileride rx 570 e geçmek istiyorum
  8. L

Yardım Yeni sisteme eski PSU

şuanda 300 liram var ve 500 tl ye xpg gammix alıcam, yazın sonunda eğer kendim biriktirirsem ssd,hdd ve psu alıcam başka da ihtiyaç kalmıyor zaten
  9. L

Böyle
  10. L

Bütçe yok yazın sonunda değiştirebilirim
  11. L

Gigafiber ile geforce now kullanımı?

Ben lgs ye girdikten sonra turkneti arayacağım,evimizin altında kutu var 300 alıyoruz yinede
  12. L

Eviniz kaçıncı katta
  13. L

Gigafiber yerine bilindik marka turknet daha iyi olacaktır,ayrıca 1000 mbps vermiyorlar ben 300 alıyorum soruna gelecek olursak kasma donma olmaz ama gecikme olur
  14. L

Gnow da rdr 2 yok.
  15. L

Merhaba sistemim R9 255 (65 watt) Xpg gammix 3200 mhz 8 gb ram Ryzen 3 1300X(65 watt) B450m a pro max Psu delta gps 300 ab Bayadır kullanılıyor 300 watt ve eski en son kullandığımda çalışıyordu fakat parçalar aynı değildi bütçem ram e yetecek sizce psu değiştirmelimiyim?
Geri