lgsli genç isimli üyenin son içerikleri

1. L

Çözüldü✓ RX 7800 XT BOŞTA %60 İLE % 80 ARASINDA KULLANIM GÖSTERİYOR SEBEBİ NEDİR

İşlemler bölümüne gelip CPU kullanım yüzdesinin üzerine sağ tıklayıp GPU’yu işaretleyerek tekrar ekran görüntüsü atabilir misiniz?
  2. L

🔥İndirim GIGABYTE C201 PANORAMIC USB 3.0 mATX KASA 2.699,00 TL

2 gün önce 3.5k ya nzxt h3 flow aldım çok şık havalandırmasıda çok iyi fiyatına göre baya iyi beğendim type c portuda mevcut
  3. L

Mosso Black Edition 27.5 HD vs Kron XC 750 Özel Seri

Merhaba arkadaşlar. İlk kez bisiklet alacağım onun için güzel araştırmaya çalışıyorum. Şu anlik fiyat bandıma uyan iki bisiklet buldum sizce hangisi daha mantıklı veya ikisi de alınmaz mı...
  4. L

Yardım İsmini hatırlamadığım film

dogrumu ?
  5. L

Yardım İsmini hatırlamadığım film

chatgptye sordum su cevabı verdı Anlattığın film, 2002 yapımı "Resident Evil" olabilir. Bu film, popüler aynı adlı video oyun serisine dayanmaktadır. Filmde, Umbrella Corporation adlı bir şirketin yeraltı araştırma tesisi "The Hive"da bir grup asker, insanlara dönüşmüş zombilere karşı mücadele...
  6. L

Hangi Liseyi Seçmeliyim?

Merhaba arkadaşlar. Evet, LGS'ye gırdım ve sımdı tercıh zamanı fakat karar veremıyorum. Istegım meslek lısesı bılısım teknolojileri alanı fakat yakında bulamadım OBP ıle bulmustum. Onlar da kayıt alanı dısındaymıs. LGS ıle buldum bıraz sıze sormaya karar verdım. Asıl ıstedıgım bılısım ama...
  7. L

Lgs^ye az kaldı , konuları yetiştirebilir miyim?

Hangi kitabi tam olarak tekrar kitabi mi alim yoksa direk konu anlatim mi alim
  8. L

Peki arkadaşlar deneme seti ve 1 donem kitap icin oneriniz varmi
  9. L

Ben hiç deneme cozmedim desem
  10. L

Merhaba arkadaşlar 8 sınıf boyunca hıc calısmadım cok kotu bır sene gecırdım bu gune kadar ortalamam 85 86 arası olurdu 8 sınıf 1 donem ortalamam 69 ve 2 donem daha kotu olacak gıbı bugun turkce sınavında hep salladım yarın matematık sınavı var konu anlatımları dınlıyorum ama hıc bır sekılde...
Geri