lgyrain23 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Sistem guncelleme tavsiyesi verir misiniz?

test videosu talep ettim saticidan bekliyorum hocam
  2. L

hocam test imkanı yok sanirim
  3. L

hocam kontrol ettim gpt ile de teyitledim direkt takıp kullanabiliyorum, yarın sabah alıyorum işlemciyi
  4. L

biosu kontrol edip ona gore hareket edecegim hocam
  5. L

hocam peki 5800x aldiktan sonra direkt takip kullanabilir miyim?
  6. L

hocam acikcasi attiginiz sistem de hoşuma gitti ama soylediginiz ozellestirmeyle 37 38k bandina cikiyor acikcasi biraz zorlayabilir 1755534419 ama biraz daha bekleyecegim sanırım ddr5 performansi da bayagi cezbetti
  7. L

Hocamlar tam suan ryzen 5 5800x satan kisi mesaja döndü 5500tlye okeyliyor ne yapmalıyım
  8. L

Islemcisi hakkinda ne dersiniz hocam bunun
  9. L

güç kaynağı kasayla beraber gelmisti hocam, sistem 2023 agustostan beri bende fakat bir sorun yaratmadı. Problem cikarir mi?
  10. L

O da mantikli vallahi kararsizim hocam 😅
  11. L

Hocam sistemlere biraz goz gezdirdim acikcasi cok tatmin edici fp bir sistem bulamadim, elimdekini degerlendirmek daha iyi olur diye dusundum. 1755532936 kafamda bir butce yok aklima yattigi surece sistem de degisebilirim
  12. L

Hocam makul fiyatta bir kac tane buldum 5700x ve 5800x. Eger satici kabul ederse 5500tlye 5800x almayi dusunuyorum sistemle uyumsuzluk olacagini sanmam dogru mu?
  13. L

5700x mantıklı olabilir ama sıfır neden onermedin hocam açabilir misin
  14. L

5600 dusundum fakat öyle ahım şahım bir performans artışı olacağını sanmiyorum. AM5'e de geçmek istemiyorum. AM4 sokette sağlam bir islemci tavsiyesi var mıdır?
  15. L

Dostlar sistemimi upgrade etmek istiyorum fakat ne yapsam kararsızım. Donanimlar şu şekilde: İşlemci AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 MPK Anakart Asus B450M-DRAGON AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming Anakart Ekran Kartı Asus ROG Strix Radeon RX 6650 XT OC...
Geri