pc de wifi hatası var çok uğraştım onarımla falan olmadı mecbur format atcam ama dosyalar silinmeden win10 u komple silip tekrardan kurabilir miyim win11 kurmaya çalışmıştım geçen sene ama hata veriyordu şuandada o hatayla uğraşmak istemiyorum ayrıca ram 8 daha da yavaşlar diye korkuyorum...
şifresi telefonda kayıtlıydı telefon kırıldığı için artık giremiyorum malesef
1759143264
sadece avg yüklü
1759143363
güncelleme yok hepsini yapmışım en son ayın 12sinde yapılmış win10 kullanıyorum
en son kapattığımda sorun yoktu açtığımda wifi ye bağlı ama internet yoktu 3 tane wifi de denedim olmadı ama telefonda oluyodu yani sorun wifi de değil telefonun mobil erişimine bağlayınca oldu sorun ne olabilir
kablolu veya kablosuz olması pek önemli değil benim için önemli olan güzel ses kalitesi bass lar falan yerinde olsun aynı şekilde oyun performasıda 7.1 i iyi olan mümkünsede mikrofonu güzel bir kulaklık önerisi maks 3.5 çıkarım
ilerde rx 9070 xt ye vs. geçeceksen şuanlık 550w psu da alabilirsin ilerde psu ile ekran kartını değiştirirsin veya şimdiden 9070 xt ye yetecek psu alıp ilerde sadece ekran kartı alarak da güncelleyebilirsin
bu arada nvidia ve intel boykot dikkat ediyosan
1758641132
rx 9060 xt 16gb
r5 7500f
b650 anakart
32gb ram
1tb ssd
psu sana kalmış kasada aynı şekil sana kalmış hangisini beğenirsen
7500f 32mb l3 önbellek var buda valorant cs gibi işlemci kullanan oyunlarda baya fps farkrttiriyo ne için kullanacaksan onun test videolarını izleyip karşılaştır