lhaslıdgfh isimli üyenin son içerikleri

1. L

Formatlamadan windows güncelleme

pc de wifi hatası var çok uğraştım onarımla falan olmadı mecbur format atcam ama dosyalar silinmeden win10 u komple silip tekrardan kurabilir miyim win11 kurmaya çalışmıştım geçen sene ama hata veriyordu şuandada o hatayla uğraşmak istemiyorum ayrıca ram 8 daha da yavaşlar diye korkuyorum...
  2. L

Wifi var internet yok sorunu diğer cihazlarda internet var

yapay zekanın dediği gibi onarma şeylerini yaptım ama hala olmuyor 1759177732 adaptör değil laptopun kendisinin
  3. L

bi ton yol denedim olmadı son olarak bilgisayarı onarmayı yapçam
  4. L

avg antivirüs kullanıyorum ondan mı bilmiyorum
  5. L

şifresi telefonda kayıtlıydı telefon kırıldığı için artık giremiyorum malesef 1759143264 sadece avg yüklü 1759143363 güncelleme yok hepsini yapmışım en son ayın 12sinde yapılmış win10 kullanıyorum
  6. L

wifi logosu var internete de bağlanıyor ama internet gelmiyor bağlı internet yok diyor yeniden başlattım ağ ayarlarını sıfırlayıp gene olmadı
  7. L

yaptım ama olmadı bir şeyi sıfırladı yeniden başlattım olmadı
  8. L

en son kapattığımda sorun yoktu açtığımda wifi ye bağlı ama internet yoktu 3 tane wifi de denedim olmadı ama telefonda oluyodu yani sorun wifi de değil telefonun mobil erişimine bağlayınca oldu sorun ne olabilir
  9. L

3000tl kulaklık önerisi

kablolu veya kablosuz olması pek önemli değil benim için önemli olan güzel ses kalitesi bass lar falan yerinde olsun aynı şekilde oyun performasıda 7.1 i iyi olan mümkünsede mikrofonu güzel bir kulaklık önerisi maks 3.5 çıkarım
  10. L

Aşağidaki sistem alınır mı?

ilerde rx 9070 xt ye vs. geçeceksen şuanlık 550w psu da alabilirsin ilerde psu ile ekran kartını değiştirirsin veya şimdiden 9070 xt ye yetecek psu alıp ilerde sadece ekran kartı alarak da güncelleyebilirsin
  11. L

bu arada nvidia ve intel boykot dikkat ediyosan 1758641132 rx 9060 xt 16gb r5 7500f b650 anakart 32gb ram 1tb ssd psu sana kalmış kasada aynı şekil sana kalmış hangisini beğenirsen
  12. L

ne için kullanacaksan test videolarını izleyip karşılaştır
  13. L

7500f 32mb l3 önbellek var buda valorant cs gibi işlemci kullanan oyunlarda baya fps farkrttiriyo ne için kullanacaksan onun test videolarını izleyip karşılaştır
  14. L

bu sistemin benzerini 44k civarı toplanabilir muadil parçalarla kalan 6k ile ekipmanların hepsini bi üst seviyeye çıkarırsın istersen
Geri