lia shine isimli üyenin son içerikleri

1. lia shine

Youtube'da gezerken sayfa kasıyor.

operagxten google kullanıyorum
  2. lia shine

Youtube'da gezerken sayfa kasıyor.

İnternetimle alakalı bi sorun yok, videoyu 100 saniye sarsam en az 10 saniye videonun yüklenmesini bekliyorum. Aynı durum spotifyda da var gibi, art arda hızlı sayfa değiştirince şarkıların kapakları vs yüklenmiyor. Ne yapabilirim?
  3. lia shine

Çamaşır Kurutma Makine Önerisi

Çamaşır makinemizin kartı yandı ve zaten çok sesli çalışıyordu. Değiştirmek istiyoruz ve hiç anlamıyoruz beyaz eşya işlerinden. Nem sensörlü, enerji tüketimi az olan ve wifi destekli olursa iyi olur.Önerilerinize açığız.
  4. lia shine

Steam satış bekletme süresi

Steam bekletme süresi bugün gözüküyor ama hala açılmadı. Saatini öğrenme şansım var mı? 7 dolara koyduğum kasa 8 dolara yaklaşmış.
  5. lia shine

Sürekli crash yiyorum

3070
  6. lia shine

Sürekli crash yiyorum

nerden? 1749756561 biraz önce terkrar sürücü güncelledim ve birden böyle bir şey çıktı ekrana
  7. lia shine

Sürekli crash yiyorum

@Emre Zengin hocam diğer konularda bilgili olduğunuzu gördüm ilgilenme şansınız var mı
  8. lia shine

Sürekli crash yiyorum

Sürekli crash yiyorum bilgisayarım mavi ekran veriyor. Formatladım fakat sorun hala çözülmedi ve bugün valorantta ekran kartı sürücüsü çöktü hatası verdi. Ne yapmalıyım?
  9. lia shine

Tyt başlayacam kitap önerisi lazım

yine çok verimli değil ki.
  10. lia shine

2.5 yıl düzenli 7 8 saat çalışmanın verimli olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar 1 yılda ne sıralamalar yapıyorlar. Bu tabii ki geç başlamak gerektiğinin bir göstergesi değil fakat, 11de 11in konularını götürüp yanında da tyt mat bitirilebilir. Yazın da diğer tyt konuları halledilirse 12ye bir şey...
  11. lia shine

🔥İndirim MAD PARFÜM tüm ürünlerde 3 al 2 öde kampanyası

evet ama arap klonları madden daha pahalı zaten. 1743281973 sealight, narcotic önerebilirim çok güzel kokular
  12. lia shine

erken daha
  13. lia shine

Düşük Bütçeli 1 TB Ssd önerisi

en düşük 1tb ssd ne kadar onu bile bilmiyorum...
  14. lia shine

silindi 1741712314 x1 to nvme hızda bir yavaşlama yapıyor mu? kaliteli dönüştürücü öneriniz var mı?
  15. lia shine

Bilgisayarı aldığımdan beri 500 gb m2 ssd her şeyime yetiyor. Aslında yetmiyor ama ben yettiriyorum kullanmadığım şeyleri silerek vs. Fakat artık günümüzde oyunların dosya büyüklükleri olsun, kaydedilen videolar olsun çok yer kaplıyorlar. Bu yüzden yeni bir ssd almam lazım. Aslında m2 ssd almak...
Geri