librachannel isimli üyenin son içerikleri

1. L

🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

Pcde kekeme ve oyunlarda yoğun takılma yaşayan cok arkadaş olmuş , buna benfe dahilim , bir önceki sürüme hemen geri döndüm , driverın biraz adam edilmesi gerektiğini düşünüyorum 1706327188 Aynı sorumj yaşadım bir önceli sürüme geri döndüm , bu sürüm daha kurulabilecek bir halde değil fikrimce
  2. L

AMD 24.1.1 deneyimlerim

Güncelleme sonrası pcde kekeme ( stuttaring ) olmaya başladı, bir önceki sürücüyü hemen geri yükledim, düzeldi henüz bariz sorunlar olduğu ortada 1706326432 Güncelleme sonrası pcde kekeme ( stuttaring ) olmaya başladı, bir önceki sürücüyü hemen geri yükledim, düzeldi henüz bariz sorunlar olduğu...
  3. L

AMD Akışkan Hareket Çerçeveleri (AFMF) -

Arkadaşlar selamlar , resmi olarak sürücü ile gelen AFMF özelliğini bugün denedim , ryzen 5 5500 ve RX 6600 sahibiyim , grafikleri ultra + fsr kalite modunu açıp birde bu özelliği açtığımda FPS tavan yapıyor lakin , sağa sola ani dönüşlerde aşırı FPS düşüşü yaşadım , görüntüyü beğendim ama sağa...
  4. L

A520m ANAKART CL 18 RAMLERİ CL 16 YAPTIM AMA..

Arkadaşlar selamlar , RX 6600 ryzen 5 5500 ekran kartı ve işlemcili sisteme sahibim anakartin ise a520m anakart ,3600 mhz Cl 18 ramler mevcut , bugün biosa girdim Cl değeri 18 yazan yeri 16 yaptım ve çıktım şuan CPU zde Cl değerim 16 gözükmekte ama farklı bir ayara dokunmadım. gecikme...
  5. L

Çözüldü✓ Asrock a520m CL 18 RAM CL 16 YAPTIM AMA ?

Arkadaşlar selamlar asrock a520m anakart sahibiyim ram overclok desteği mevcutmus sanırım ramlerim ise team forge 3600 MHz CL 18 RAM , anakarttan görseldeki gibi hiç bir vat vs arttırmadan girilen değer 18di 16 yaptım kaydedim çıktım şuan cl 16 olarak gözüküyor , yapmam gereken bir şey varmı...
  6. L

Çözüldü✓ Anakarttan CSm kapatmak sıkıntı yaratır mı?

Tüm arkadaşlara teşekkürler , kasamda şuan testlerimi yaptım , SSD verilen değerleri karşılıyor , ekran kartı 10 dakika FURMARKTA maç 62 derece oldu ( hayret coilwhine li çıkmadı 😂 ) her şey sağlam gözüküyor tek şikayetim stok fan birazcık sesli çalışıyor , onada yapacak bir şey yok kule tipi...
  7. L

Çözüldü✓ Anakarttan CSm kapatmak sıkıntı yaratır mı?

Selam kardeşim a520 asrock csm nerden kapatılıyor , re-size har açmaya çalıştığında csm kapatın diyorda csmyi bulamadım
  8. L

GENCERGAMİNG VE ARAS KARGODAN GELEN KARGO

Arkadaşlar her şey sağlam sorunsuz geldi , Windowsu flaş bellek yardımı ile kendiniz kuruyorsunuz , ben sadece a520m anakartta biosa giremiyorum tuşu bulamadım , çok hızlı açılıyor PC ısı ve testlerini henüz yapamadım bilen varsa bana bios tuşunu söyleyebilir mi
  9. L

tabii ki hocam , bugün kesin teslim edilecek, öncelikle kutunun hasar alıp almadığına bakıcam , kutu sağlam gözüküyor ise , teslim alıp videolu bir şekilde açacağım , gencergamingde zaten öyle istiyor. 18.00 20.00 teslim diyor bakalim
  10. L

Selamlar Perşembe Gencer gaming'den almış olduğum ürün bugün tarafıma Aras kargo ile teslim edilecek bakalım sağlam gelicek mı veyahut pcde bir sorun bir sıkıntı görecek miyiz , akşam saatlerinde size bunları bildiricem , gönül sağlam ve sorunsuz gelmesi yönünde ama hep birlikte bakacağız ...
  11. L

AMD R5 5500-ASUS RTX3060-O12G-TUF GAMING A520M-PLUS-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM

Ram 3200 MHz dediniz , b450 çoğu anakart 3200 destekliyor 😂
  12. L

PC mi satmak istiyorum ne kadar eder

6600 kullanıyorum , bu kartı arkadasın kartıyla kıyaslaman arkadaşa hakaret olur , RX 6600 sistemler 13-14.500 arası rakamlara bulunuyor desek , 18-18.500 yazabilir bence , 6650xt sistemler zaten 16k
  13. L

Çözüldü✓ 90k bütçe bilgisayar

Para yine başka ellerde .. , valo ve LoL için 100klık sistem xd
Geri