lichae isimli üyenin son içerikleri

1. lichae

Öneri Laptop soğutucu önerisi 2026

temizliğe falan dikkat ederim o sorun değil de şuan bile böyle ısınıyorsa yazın zor olur hele ki mersin gibi yerde soğutucu şart ha bir de hiç undervolt vs yapmadım çekiniyorum açıkçası
  2. lichae

Öneri Laptop soğutucu önerisi 2026

Selamlar öncelikle, bayadır girmiyorum foruma özlemişim epey, neler yapıyorsunuz sohbet edelim biraz. 2 ay önce laptop aldım asus tuf 4060 140wlık model, ne yazık ki cayır cayır yanıyor... Güzel bir soğutucu istiyorum, beni uzun vadede üzmesin, çok sesli çalışmasın sonuçta sanayi tipi almıyoruz...
  3. lichae

Windows 11 geçmek ne kadar mantıklı?

win11 iyidir 2 yıldır üzmedi beni hiç yıl olmuş 2025 hala ne sorunu olucak
  4. lichae

Laptop kendi kendine kapanma sorunu

İniyor şuan buldum zaten 😅😅 Ne demek asıl ben teşekkür ederim
  5. lichae

teşekkür ederim
  6. lichae

Kendi sitesi derken? Nvidia gt520m ekran kartı olduğuna göre nvidia sitesinden yüklemem lazım ama arattığımda sonuç çıkmıyor...
  7. lichae

Hayır, yükleyeyim hemen düzelir inşallah. Teşekkürler.
  8. lichae

Hayır alt kapağı çıkardım sadece
  9. lichae

Selamlar, i3 2.nesil laptoptaki hard diski çıkarıp ssd taktım ve format attım. Gayet iyiydi ama kendi kendine kapanmaya başladı, 10 dakkada bir kendiliğinden shut down oluyor. Güç ayarlarından kendiliğinden kapanmaması için ayarları değiştirdim ama devam ediyor, sizce sorun ne? edit: driver...
  10. lichae

Mi stick yerine box önerisi

İsim olarak duyduğum bir cihazdı yorumlarına bakıp karar vereceğim teşekkür ederim 🙏 iyi forumlar
  11. lichae

Güzel duruyor performansı nasıl sizce
  12. lichae

Biliyorum stickin 4ksı ve 1080psi arasında bile donma konusunda fark var diyolar ama boxlar bile kasma donma yapabiliyormuş ben sorun istemiyorum gerek yok
  13. lichae

Başka bir xiaomi modeli almaya pek niyetim yok çünkü ortalama olarak benzer performansları olduğunu okudum
  14. lichae

Merhaba beyler, babaannem kullansın diye Mi Stick 1080p almıştım ama çok donduğu ve yavaş olduğu için şikayetçi. Yerine daha performanslı ve yavaşlık konusunda üzmeyecek bir android box arıyorum. Deneyimi ve bilgisi olanlar ürün önerirse sevinirim. İyi forumlar~
  15. lichae

Sonu "ez" ile biten kelimeler bulun

şehitler ölmEZ vatan bölünmEZ diyor ve gidiyorum
Geri