Lientum isimli üyenin son içerikleri

1. L

Gainward RTX 2060 Süper 8GB Alınır mı?

3060'ın Chipseti arızalı, 6600XT'nin biri ankarada diğeri Şişlide. Bakmadan konuşan kim çözemedim.
  2. L

2060'lar 5-6k arası şuan. 6600XT 7-8'yı aşıyor. 3060'lar almış başını gitmiş.
  3. L

İstanbul Avrupa tarafındayım. 1758464323 Yeni sürümüyle ne değişiyor ki?
  4. L

Sizce ne yapmalıyım? RTX 2060 Süper'i alacağım yüksek ihtimalle.
  5. L

Hocam maalesef 5.5-6kdan aşağısına yok. Düzde değil 2060 Süper, düz 2060'lar 5bin tl civarında şuan.
  6. L

İleride satmak istediğimde kutulu olursa daha çok talep geliyor bizzat yaşadım. 7.200 çok fazla 6.000'e zor çıktım.
  7. L

6.5kya istanbul içi temiz kutulu 3060 varsa alayım hocam.
  8. L

İyi mi yani hocam? Mining olabileceğini düşünmüyorum zaten mining olsa bile anlaşılacağınıda düşünmüyorum. 1758457624 Amd tercih etmiyorum hocam nvidia daha iyi geliyor bana.
  9. L

Sahibindende 6.000TL'ye RTX 2060 Süper buldum. Kutulu ve mining yapılmadığı söyleniyor sadece oyun vs. için kullanılmış. Furmark testi aşağıda.
  10. L

Valorant'ta ciddi küfürleşmek sorun yaratır mı?

Anladım hocam. 1755381557 🫩
  11. L

Hocam CS geçecektim bilgisayar kaldırmadı. Yabancı server oynayacak kadar da ingilizcem yok maalesef. Valorant oynamamın tek sebebi bilgisayarın kaldırması.
  12. L

Merhaba. Biliyorsunuz ki maçlara çok geri kafalı insanlar geliyor. Maç boyunca size ve takıma küfürler savuruyorlar. Hatta bazıları maçın başından sonuna kadar hiçbir şey olmadığı halde küfür edip bundan zevk alıyorlar, küçük çocukların annesine babasına küfür ediyorlar takıma gelen kızlara...
  13. L

Valorant hesap satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Hocam peki güvenilir hesap nerden bulucam, vp çekmek çok pahalı şuan bir vandal parasına komple hesap satıyorlar. Hesaplar değerli olduğu için hiçbir arkadaşımda kendi hesabını vermiyor. Random alıyım desem 50 kişiye aynı hesabı atıyorlar.
  14. L

Hocam güvenilir satıcı bulmak biraz zor, bazıları var kimlik onaylı binlerce satışı var ancak dolandırıcılık filan yapıyor bazıları var sadece 1-2 satışı var ama adam dediklerini harfi harfine yapıyor. Ama yinede bulursam link atarım.
  15. L

Hocam oynarken sormuştum birilerine artık öyle mesajla hesap çekemiyorlar valorant el attı filan dediler ama tam güvenemedim.
Geri