Yeni olup olmaması önemli değil. Buna benzer bi sorun yaşıyordum Valorant oynarken alt+tab yaptığımda bilgisayar kilitleniyordu power tuşundan kapatmadan kesinlikle kapatamıyordum bilgisayarı. Bu şekilde çözmüştüm sorunu belki size de yardımcı olabilir
Hiçbir sorun olmuyor çift monitör kullanıyorum tabii ki oyun tek monitörden oynanıyor ama iki monitörüm de 27inç hiçbir sorun olmuyor geniş ekran gayet keyifli geliyor bana. Burada önemli olan sizin zevkiniz hangisinde rahat edeceğinizi düşümürseniz onu seçin
Hocam doğru DPI diye bişey yoktur sizin rahat ettiğiniz kendinizi en iyi hissettiğiniz DPI değeri doğru olan DPI dır. Kişiden kişiye değişiklik gösterir bu durum yani.
Hocam benim de bir sorum var. İnşallah yaz sonuna doğru telefonumu değistireceğim aklımda S21 Fe var bütçe maks 15k wild rift oynuyorum telefonda sadece bir de kamera performansı iyi olsun istiyorum sizce s21 fe yeterli olur mu 15k ya daha iyisi alınır mı
Hocam sistem isterse 500 fps alsın. Ekranda 500 yazıyor diye 500 fps almış olmuyorsunuz. Monitör 75hertz ise 75 fps alıyorsunuz. Hikayeli oyun ağırlıklı gidecekseniz bile 144 hertz almanızda fayda var 75 ile 144 arasında epey fark var çünkü