lightmetal35 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Sessiz Klavye Önerisi

Teşekkürler hocam vakit ayırdığınız yardımınız için
  2. L

Sessiz Klavye Önerisi

Hocam, bu manyetik switchlerin Red mekanik switchlere göre ne gibi farkları var bilginiz var mı? Apex 3 ile Forza oynadığımda W tuşuna basmaktan parmağım ağrımaya başlamıştı. W75 modeli de eli yoruyor mu? Bir de siz bilek desteği kullanıyor musunuz?
  3. L

Sessiz Klavye Önerisi

Deneyimleriniz nedir hocam ve bunlardan başka modeller kullandınız mı? Yukarda yazdığım iki model arasında kaldım şu an
  4. L

Sessiz Klavye Önerisi

Dakikasına kadar verdiğiniz için teşekkürler hocam. Corsair k70 core nasıl bi bilginiz var mı? 1780140629 Siz kullanıcısı mıydınız bu modelin?
  5. L

Sessiz Klavye Önerisi

Merhabalar, Apex 3 tkl'yi tuş yüksekliği ve ghosting sorunu nedeniyle iade ettim. biraz daha düşük profilli olursa iyi olur ama sessizlik kadar önemli konu değil, bu üç kriterimi karşılayan bir klavye arıyorum. Bütçem 3.000 - 4.000 TL (değecek bir modelse üste çıkabilirim). Önerilerinizi...
  6. L

Öneri Oled monitor 1440p vs 4k

Hocam merhaba ben de 5070ti ve msi mpg 272urx monitör kullanıcısı olarak asus pg27ucdm tercih sebebinizi merak ettim. Ben de o modeli incelemiştim de fiyat farkı fazla gelmişti. Msi’a göre bariz üstün bir yanı var mı?
Geri