lightmetal35 isimli üyenin son içerikleri

1. L

5070ti Takılma Stutter Problemi

hangi videodaydı o birkaç tane video vardı diye hatırlıyorum
  2. L

hocam bios güncellemesi pcie4 ve işlemciyi de ort 53de çalışacak şekilde getirdim ama durum değişmedi 1782923917 hocam ilk üçünü yaptım ama düzelmedi driver sıfırlama zor bir işlem mi?
  3. L

ben de sıcaklık olmadığını düşünüyorum ilk aldığım zaman kış sonuna doğruydu şu an da klimalı odada kullanıyorum ki zaten yaz geldiğinden beri gpu sıcaklığı farkında pek fark yok
  4. L

ben biostan mı yaptım msi center mı hatırlamıyorum nereden yapabilirim bunu
  5. L

eskiden laptop kullandığımdan hocam uçak motoru sesi canımı çok sıkmıştı bundan dolayı baya düşürmüştüm fan hızlarını
  6. L

teşekkürler hocam ilk bu biosu güncelleyip cpu soğutucu işini çözeceğim 1782903592 cpu soğutucudan çıkan arctic mx6 kullanmıştım 4ay önce
  7. L

evet hocam biraz baktım da anakartta böyle bir özellik varmış işlemci soğutucu arctic freezer 36 duo onun fan ayarlarını yükselteceğim şimdi ve pbo yapmadım hiç
  8. L

Corsair rm 850x 1782902435 Hocam pcie 4 moduna nasıl alınıyor
  9. L

Arctic Freezer 36 Argb Duo kullanıyorum işlemcinin bu sıcaklıklarda çalışması normal diye düşündüğümden ses olmaması için rpm’ini düşürmüştüm
  10. L

Corsair rm850x evet biosu da bugün güncellemeye çalışacağım
  11. L

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 aydır PC sahibiyim. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım, her oyunu sorunsuz oynardım. Ancak son birkaç gündür anlık olarak %1 Low FPS değerlerimin çakıldığı, saniyelik stutter problemleri yaşamaya başladım. Özellikle Resident Evil oyunlarında bunu çok ağır...
  12. L

Sessiz Klavye Önerisi

Teşekkürler hocam vakit ayırdığınız yardımınız için
  13. L

Sessiz Klavye Önerisi

Hocam, bu manyetik switchlerin Red mekanik switchlere göre ne gibi farkları var bilginiz var mı? Apex 3 ile Forza oynadığımda W tuşuna basmaktan parmağım ağrımaya başlamıştı. W75 modeli de eli yoruyor mu? Bir de siz bilek desteği kullanıyor musunuz?
  14. L

Sessiz Klavye Önerisi

Deneyimleriniz nedir hocam ve bunlardan başka modeller kullandınız mı? Yukarda yazdığım iki model arasında kaldım şu an
  15. L

Sessiz Klavye Önerisi

Dakikasına kadar verdiğiniz için teşekkürler hocam. Corsair k70 core nasıl bi bilginiz var mı? 1780140629 Siz kullanıcısı mıydınız bu modelin?
Geri