Merhaba arkadaşlar iki tane kredi kartım mevcut farklı bankalardan Akbank ve iş bankasi. 200k Akbankta, 140k da İş bankasida limitim mevcut. İş bankasini daha aktif kullandığım için, birde akbanktaki son olaylardan ötürü iş bankasına limit transferi yapmam mümkün mü? Yani Akbank i 100k ya...
Beyler bende verdim beyazı güzel alabilirsiniz. Fiziksel kart herkese açılmış olmalı.
1720579230
Ayrıca nays, kredi kartıda çıkarmış buradan ilk duyuran ben olayım. Findeks notunuza göre verirler belki, şuanda herkese açık değil kademe kademe gelecek. Dediğim gibi findeks notunuz düşükse düşük...
Bendede yok artık beklemiyorum ne zaman gelirse salladım. 😁
1718334853
Sizin kart yılıniz ne son yılı 2026 mi 27 mi benim 27 sanırım buna göre belirleniyor mantıklı düşündüğüm zaman.
Aslında o kartın skt sine göre belirliyor olabilirler mesela benim 2027 hala bende başvuru yok sizinki 2025 mi, 2026 mi yoksa 27 mi? Eğer 27 ise skt ye göre de değil demektir.
Borç almayı denemedim hiç ben kredi falan çekmem, genelde ön ödemeli kart kullanırım. Tek bir bankadan kredi kartım var onuda ara sıra kullanırım. Ama dediğiniz findeks puanı kredi kartı veya kredi ile alakalı. Annemde de nays var, o puan çok yüksek ondada fiziksel seçenek hala yok.
1716588289...
Ben sordum bütün müşterilere verilecekmis tamamen random o zaman. Bende kart olmasada NFC ile yapiyorum alışveriş, kredi skoru dediniz ama bu ön ödemeli kart🙂 kredi kartı olsa dediğiniz doğru olur.
İzmir de olmam biraz etki etmiştir belki ama üyelik zamanına veya kullanıma göre değil ona eminim çünkü 1.5 senedir kullanıp hala başvuramayan kişiler var.