Lil Moresad isimli üyenin son içerikleri

1. L

80 Bin TL Bütçeye Hazır Sistem Önerisi

laptop kullanıyorum asusx542ur ama bunda bahsettiğim uygulamaları çalıştıramıyorum blender falan da çok kasıyor çok az ılustrator ve psd kullanabiliyordum kasa kasa çok kötü şekilde yani
  2. L

Illustrator'da teknik çizim, kumaş desen/baskı tasarımı ve aksesuar tasarımı (çanta, aksesuar vb.), Photoshop'ta mood board, görsel sunum ve doku/materyal düzenlemeleri, CLO 3D'de ise kıyafetlerin 3D sanal prova ve kumaş simülasyonunu yapıyorum. Böyle bir şey için istiyorum
  3. L

tavsiyeniz nedir bu konuda daha iyi bir hazır sistem var mı bildiğiniz yoksa 5060ti lı sistem almak daha mı mantıklı olur bütçeyi yukarıya çıkartmakansa ne önerirsiniz siz ne yapardınız bu parayla
  4. L

https://www.gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-7-9700x-tray-asus-dual-geforce-rtx-5070-oc-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-pragmata-hediyeli/ bunu buldum tek beğenmediğim kısmı 16 gb ram ve psu model marka bulamadım sitede bu sisteme ne diyorsunuz? 1777981423...
  5. L

var mı bildiğin sistem 32gb ram 5070 olacak mümkünse işlemci de ne iyi diyorsan olabilir
  6. L

iş için kullanacağım için nvidia+amd işlemci düşünüyorum amd ekran kartlarının iş programlarında pekte iyi olmadığını duydum
  7. L

Arkadaşlar selam başlıktan da anlaşılabildiği üzere 80 k bütçem var ve hazır sistem almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bütçem max 80 k 50 55k arasına 5060 ti 16 gb hazır sistemler var siz fiyatına değecek sorun çıkartmayacak her türlü sistemi atabilirsiniz. Clo3d ve Adobe uygulamaları...
  8. L

Max 80 K Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Max 80 k olacak şekilde laptop alacağım fakat hem hangisini alacağımı hem fiyatına değip değemeceğine karar vermekte zorlanıyorum. Hangi laptop ne zaman indirime giriyor nerde girdi bunları da bulamıyorum. Burada sıcak fırsatlarda pek bir şey olmuyor getirde 1000 TL'ye 1 tl...
  9. L

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500F - RTX 5060 - 16GB DDR5 - 500GB SSD 40.799₺

sen sistem atar mısın bulamadım senin paylaştıklarını
  10. L

2 sistem arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim

2x8 daha iyi 1769457017 vram sıkıntısı çekebilirsin 5060 8 gbda 9060 xt daha düzgün bir tercih olacaktır. 5060 8 gb sistem kullanıcılarının şikayetlerine bakarsan vramden dolayı olduklarını görebilirsin en kötü 12 vram olsun sistemin
  11. L

60 K Bütçeye kadar hazır sistem önerisi

60 kya kadar monitör dahil bütçeniz olsa ne yapardınız bu para sizin paranız hepsini harcamak istemiyorsunuz zorda kalmadıkça ve değmedikçe hangi sistemi alırsınız? Bu sistemi Photoshop Illustrator CAD Blender D5 render gibi programlar oyunlar ve yapay zeka araçlarını kullanırken kullanılacak 8...
Geri