Lil Moresad isimli üyenin son içerikleri

1. L

Blackout Fon Perde Tavsiyesi

Kullanıcıların yorumları ve fotoğrafları beni çok arada bıraktı; bazıları iyi diyor, bazıları kötü. Mesela insanlar iki metre istiyor, perdelerin boyutları 10-15 santim kısa geliyor. Böyle bir durum yaşayıp perdeyi tekrar geri yollamakla, iade işleriyle falan uğraşmak istemiyorum. O yüzden alıp...
  2. L

Blackout Fon Perde Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Odama fon perde almak istiyorum 220 x 200 civarında bir şey yeterli olur sanırım, siyah renkte. Ses yalıtımı çok önemli değil ama ışığı kesmesi benim için önemli. Odam direkt doğuya bakıyor ve sabahları çok güneş alıyor. Işığı güzel kesen, bildiğiniz fiyat-performans...
  3. L

Tekrardan Üniversiteye Kayıt Olmak İçin Yeterli Sürem Var mı?

sınvlar yetişiyor tabi ama kayıt dönemi yetişir mi onu merak ediyorum
  4. L

Tekrardan Üniversiteye Kayıt Olmak İçin Yeterli Sürem Var mı?

Arkadaşlar merhaba ben dgs veya yksye girerek 4 senelik bölüm okumak istiyorum ön lisans mezunuyum şuanlık yoklama dönemi kısmında 1 yıl 29 gün tecilim var halen daha bu süre zarfında bu sınavlara girerek tekrar kayıt oluşturacak zamanım var mı
  5. L

Lisansız Uygulama Kullanımı Yüzünden Gelen Mail

yeni mail geldi bu şekilde
  6. L

bana henüz bir geri dönüş olmadı avukata sormadım direkt olayı açıkladığım mail attım sadece
  7. L

burayı okuyabilirsin
  8. L

burada diğer kullanıcılara gelen şeyleri okuyabilirsiniz
  9. L

evet silinmiyormuş sonradan öğrendim
  10. L

mail yollamıştım napayım sileyim mi
  11. L

benzer bir başlık burada açılmış ne diyorsun?
  12. L

Merhaba, Göndermiş olduğunuz e-posta için teşekkür ederim. Konuyla ilgili durumu açıklamak isterim. Ben üniversite öğrencisiyken mezun olabilmek için Enscape yazılımını yalnızca üniversitedeki mezuniyet/final projem kapsamında, hocamızın tavsiyesi üzerine projemin render görsellerini...
  13. L

Şimdi mail atıp "Ben bu uygulamayı para kazanmak için falan kullanmadım. Sadece öğrencilik dönemimde mezun olabilmek için yapmam gereken projeyi bitirmek için kullanmıştım" falan mı diyeyim? Ne diyeyim bunlara mailde?
  14. L

tanıdık bir avukata sorucam ne yapayım diye ona göre söylerim size de
Geri