evet doğru
1780776684
ezdebug ledleri yok normal ledler var sarı yanıyor dram hatası olan pc açılıyor görüntü yok bios ekranı yok sistem 3 5 kere kendini yeniden başlatıp en sonunda kapanıyor
1780776969
MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI ile Patriot Viper Venom RGB 16GB 6000MHZ CL30 PVVR516G60C30 DDR5...
Arkadaşlar merhaba başlıktan da anlaşılabileceği üzere monitör arıyorum yanık riski yüzünden oled istemiyorum hem bütçemi de aşar ıps güzel renk değerleri olan sorunsuz modeller arıyorum f/p monitör olarak ne önerirsiniz 2 el elden de alabilirim duruma göre 0ı pahalıysa 2k veya 4k olmasını...
bir şeyi argo veya küfür yapan sözlükteki anlamı değil ne niyetle söylediğindir yakın arkadaşın sana küfür ettiğinde gülüp geçebilirsin fakat sokakta tanımadığın birisi ergen önüne bak düzgün yürü falan dese sinirlenirsin ya hani olum siz hiç dışarı çıkmıyor musunuz hiç iletişim kurmadınız mı...
Intel Core Ultra 7 270K Plus için hangi anakartı önerirsiniz buradan
https://www.vatanbilgisayar.com/secili-bilgisayar-parcalarinda-webe-ozel-fiyatlar/intel-uyumlu/?opf=p42950,p22260,p26559/&srt=RA&stk=true
1779536228...
14999tlye düşcek diyor içimdeki bir his alınır mı bu fiyata yoksa 10000tl civarına 9700x mi beklemeliyim ne diyorsun (clo3d adobe uygulamaları falan kullanacağım daha çok)
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bugün gaming gecesi indirimleri var indirimlerde önerdiğiniz monitörler nelerdir ben 2k olsun istiyorum çoğunlukla tasarım işleri yaptığım için renkleri de düzgün iyi görmek isterim max 8k bütçem var monitörde ne önerirsiniz? eğer burada indirime girmeyen...