Lil Moresad isimli üyenin son içerikleri

1. L

Steam Ailesi Hakkında

normalde kendim zamanında dc sunucusu açmıştım bunun için ama aktiflik olmadı maalesef
  2. L

Çözüldü✓ Yeni Topladığım Sistem Çalışmıyor

koltuk kadar değil
  3. L

keşke seninde yarım sayfa bir şey okumaya aklın yetseydi çözülmüş soruna böyle bir şey yazmasaydın 1782735720 msi'ın tembelliği tamamen ultra 1 nesilde uyumlu diye ikinci neslinde uyumlu olacak diye düşünüp her şeyi aynı tutmuş 2022de üretildi bu ramler ama güncel üretilen ramlerde de sorun...
  4. L

denedim yukarıda açıklamıştım 1782675969 sence aklıma gelmemiş olabilir mi? yukarıda açıklamışım okursan
  5. L

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

çalışırsa haber versene anakart modelinle beraber
  6. L

sistem kendisine sürekli reboot atıyor açılmıyor redditte veya msi forumlarına sorunlara bakabilirsiniz yeni ram almak zorunda kaldım sistem çalışsın diye elimde kaldı ramler
  7. L

kral 270k plus için iyi ram dediğin ram kullanılan anakart modeline göre çalışmayabilir işlemci çok yeni pek testi yok patriot ramlerde genel bir sıkıntı var ultra 2 nesil için geçerli bu dediğim 1 nesilde problem yok insanlara ram direkt iyi diye 270k plus için harika demeyelim alırlar testi...
  8. L

Steam Ailesi Hakkında

bizim ailede baya bir oyun var hala daha oyun alıyoruz ama mesela tlou 1 2 spider man oyunları ne bileyim bu tarz bazı AAA oyunlar yok bunları para verip almak istemiyoruz onun yerine bu oyunlara sahip birini aileye almak daha mantıklı geliyor bizde oynayabileceği bir sürü oyun var zaten sadece...
  9. L

Çözüldü✓ MSI B850 Gaming Plus Wifi Pz Anakart Fazeon F25 Kasaya Uyumlu Mu?

burada sormak yerine daha pratik olmasını istiyorsan https://pcpartpicker.com/list/ ten bakabilirsin aşağıda muhtemel sorunları paylaşıyor seninle. Hatırladığım kadarıyla burada da söylüyor olması lazım. https://www.buildcores.com/setup/G62rVNiG0?view=build 1782508683 soruna cevap vermeyi...
  10. L

Steam Ailesi Hakkında

Arkadaşlar merhaba bildiğinizi üzere steam aile hesabı politikası değişti. Sadece arkadaşınsa o kişi aileye alabiliyorsun ama aileden atılırsa veya çıkarsa 1 sene boyunca başka ailelere giremiyor. Bizim steam ailemiz var ben dahil 4 kişiyiz 2 kişilik yer var yani (kendin hariç 5 insan) ben bizim...
  11. L

Bunu Alırsam Kara Geçer Miyim?

steamidledan kartları otomatik düşürüp satsam kar bırakır mı bırakırsa kaç bırakır veya şansımı deneyip kartları birleştirirsem pahalı arkaplanları çıkabiliyor ne diyorsunuz?
  12. L

Steam Görsel Yüklenmeme Sorunu

betaya katıldım düzeldi bütün oyunlarımı sildim yanlışlıkla
  13. L

Steam Görsel Yüklenmeme Sorunu

Görseldeki gibi steam revodan steami silip yeniden kurdum hala aynı sorun ne olabilir (revodan steam silmeyin client silcek sandım her şeyi sildi)
Geri