LilBerhim isimli üyenin son içerikleri

1. L

Çözüldü✓ İ5 13600KF Sistemim İçin Anakart önerisi

Ama önceki anakartımda hiç ekran gelmedi yani bios yapamadım direk servise vermem gerekti onlar yapmışlardı bunda da aynısını mı yapmam gerekecek 1671308204 Şimdi araştırıp videolar izledim Flashback hakkında anladım demek istediğinizi Teşekkür ederim
  2. L

Peki alacağım çok teşekkürler ilgi alakanız için.
  3. L

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-z690-a-wifi-intel-lga1700-ddr4-atx-fiyati,1526752425.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-b660-tomahawk-wi-fi-intel-lga1700-ddr4-atx-fiyati,1625596909.html Hangisi Sizce
  4. L

Bu anakart sistemimde herşeye uyuyor değil mi çok anlamadığımdan soruyorum.
  5. L

Ben daha çok oyun ve yayınlarda kullanacağım tam performans alabileceğim bir anakart olsun başka beklentim yok. Asustan başım ağrıdı biraz da soğudum MSI olması daha iyi olur eğer sizde memnunsanız alacağım 1671277893 Birde bios update yaptırmanı gerekti mi aldığınızda? İade ettiğim Asus marka...
  6. L

MSI GEFORCE RTX 3090 GAMING X TRIO 24GB / Intel Core i5-13600KF / Corsair Vengeance Pro SL 32GB(2x16) DDR4 3600mhz c18 / 750w CPU Merhaba sistemim yukarıdaki gibi daha öncesinde bu anakartı almıştım Asus PRIME Z690-P D4 fakat sadece defaultta düzgün çalışıyordu kimseye tavsiye de etmem o yüzden...
  7. L

XMP Açınca Mavi Ekran Yiyiyorum (Yeni PC)

Çok teşekkür ederim bütün ilginiz ve yardımınız için gerçekten sıkılmadan bana hep yardımcı oldunuz. Anakartı iade edip başka anakart bakacağım.
  8. L

Default ayarlarda memtest yaptım hiçbir error almadım anakartı iade etmeyi düşünüyorum. Sizce de mantıklı olan bios beklemek midir iade etmek midir?
  9. L

Tamam çok teşekkür ederim tekrardan yine yazarım ilerlemeleri
  10. L

Ona ben attım ssleri defaultta sadece birinci kademeye kadar bekledim error vermedi 1 saat olmuştu sadece kalanı iptal ettim pcyi açtım. Defaultta hiç sorun yaşamadım şu ana kadar ama garanti olsun diye hepsini bekleyip deneyebilirim
  11. L

Sizce defaultta ramleri test edip sorun ramdeyse rami mi değiştireyim veya değil anakartta vise anakartı mı değiştireyim yoksa güncelleme mi bekleyeyim 1670763479 2014 te çıkmamış sürümü 2014 müş
  12. L

Denedim çok anlamıyorum sistemlerden affına sığınarak bir şey söyleyeceğim başka sitelerde baktım benle aynı anakarta sahip olanlar. Siteyi atabiliyormuyum bilmiyorum yeniyim çünkü forumda. Orada yazan herkeste aynı sorunu yaşıyormuş xmp açınca oyunları kapatıp windowsları açılmıyormuş bazen bios...
  13. L

Asusun kendi servisine gönderdim güncellemelerini istedim işlemcime göre herhalde son güncellemeyi yapmışlardır. Ben bulamadım internette biosunu ama arkadaşım kontrol ettiğinde öyle çıktığını söyledi 1670762075 Memtest yapıp kontrol etmeme gerek var mı defaulta alıp yoksa kesin ramlerde midir...
  14. L

Şimdi Warzone açıp deneyeyim dedim oyunun açılışında mavi ekran verdi açılmamaya başladı tekrar ve yine bios gitti en son. 1670761289 En son öyle yapacağım gibi duruyor
  15. L

Merhaba dün bilgisayarı sabaha kadar açık bıraktım hem oyun indirmek hem de test etmek için. Uyandığımda bilgisayar hala açıktı mavi ekran vermemişti. Kapattım dışarı çıkıp geldim bilgisayarı açmak isterken monitöre ekran gelmedi bios açılmadı. Biosu pilini çıakrt tak yaparak resetledim açtım...
Geri