Merhabalar, bu fiyata kayıt da vs sorun yaşamayacağım güzel bir telefon önerisi yapabilirmisiniz yurt dışı telefon olacak.
Benim aklımda XİAMOİ 14T var siz...
hocam hala halletmediyseniz şöyle bişey buldum bide
masa ayağı
(bende aynı masayı kullanıyorum yakın zamanda bunu denemeyi düşünüyorum eğer denersem...
İster yüksek performanslı isterseniz de fiyat/performans tavisye sistem arıyor olun Intel ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap alabilirsiniz!
Güncel Intel işlemci...
Merhabalar rtx 4060 i3 13100F 16 gb ram ve 500 gb ssdli 165 hz bir bilgisayara sahibim. Genel olarak valorant oynuyorum fakat hikayeli oyunlarda oynuyorum...
yok kardeşim bunun çözümü felan oyun keyfine göre bir gün akıcı bir gün değil oyun kaynaklı emin olun denemediğim çözüm kalmadı ama yok düzelmiyo geçmiş...
hocam şimdi araştırdım profilin ölçüsü 3.5cm x 2.5 cm. dikdörtgen rotil 35x25 olarak malzeme araştırmasına girdim ancak piyasada şu an bu ölçülerde rotil...
hocam o zaman rotil takımları değiştirmemiz gerek m6 civata ince olduğu için taşıma kapasitesi zayıf olur.
(rotil takım dediğim bu parçalar)
bana masanızın...
Çok tşk ederim hocam ilgilendiğin için çok müzdaribim bu durumdan valla,
masam 160CM bu arada ceramical'ın. 160CM ebat 60CM derinliği olan sunta modeli.
Siz birebir bu şekil de mi yapt
Siz birebir bu şekilde mi yaptınız acaba? Bende matkap VS yok bundan alırsam sorun yaşarmıyım matkap dışında olabilecek...
Merhaba, TurkNet'e geçeceğim başvuruları vesaire tamamladım 1 saat önce internet üzerinden onay aşamasında arayacağız VS diyor.
Başka birisinin kodunu...