Mikrofonlu IEM bir kulaklık almak istiyorum. Çıkabileceğim bütçe 2500TL. Bilgisayarımda kullanacağım genelde müzik dinliyorum ama arada oyun da oynuyorum. Müzik kalitesi iyi oyunlarda da üzmeyecek. IEM önerileriniz var mıdır?
Merhaba rahat koltuk arayışındayım ve gözüme bu iki model çarptı sizce hangisini tercih etmeliyim ya da bu fiyatlara önerebileceğiniz başka koltuklar var mı?
Warrior Aragorn
xDrive Toryum
Geçenlerde forumdan görüp Mercusys MA530 model bir bluetooth adaptör almıştım bugün denedim. Driverlerını kurmama rağmen kulaklığımı hiç görmedi telefonumu da gördüğü halde bağlanmadı. Bunun bir çözümü var mı?
Merhaba XPG D35 marka RGB özelliği bulunan RAM'lerim var. Format öncesinde XPG Prime üzerinden ışıkları kontrol edebiliyordum fakat format attıktan sonra XPG Prime RAM'lerimi görmemeye başladı. Destekleyen bir cihaz bağlayın hatası veriyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Merhabalar bundan yaklaşık 1 yıl önce ekran kartımı değiştirdim ve o zamandan bu zamana sistemim oyunlardayken çok arada(1 haftada 1 gibi)kendini oyunun ortasında yeniden başlatıyor. Sıcaklıklar gayet düzgün işlemci sıcaklığı oyunlarda 50 55 derecelerde ekran kartı ise 60 65 derecelerde geziyor...
Merhabalar 8gb ramimi 16gb yapmak istiyorum. Elimde HyperX model 8gb 2400mhz cl15 değerine sahip bir ram var bunun satıcısını bulamadığım için Xpg marka 3200mhz cl16 değerine sahip ramleri buldum bu ikiliyi kullansam mavi ekran sorunları yaşar mıyım ve dual channel çalışır mı ?