liluzimert isimli üyenin son içerikleri

1. liluzimert

Sistem yükseltme mi yoksa yeni sisteme mi geçmeliyim?

6700 xt 1080p de oynamak için fazla mı gelir sizce? 6600 xt yeterli olur mu?
  2. liluzimert

Sistem yükseltme mi yoksa yeni sisteme mi geçmeliyim?

Selam, şu an da kullandigim sistem asagidaki gibi. Genel olarak FPS oyunlari oynuyorum fakat CS:GO'da ve diger 1080p oyunlarda biraz dusuk kaldigini fark ettim. Sizce sistemi satip yeni bir sistem almak mi mantikli olur yoksa ekran kartini yukseltmek mi? Tavsiyeleriniz nelerdir? Aklimda 6500...
  3. liluzimert

Amazon Aerox 3 2022 Wireless versiyonu mu?

Hocam beyaz olanı sanırım 2022 versiyonu açıklamada öyle yazıyor. Beyazını alacağım duruma göre güncellerim 1674629774 Bu amazonda soru da soramıyoruz ne sacma iş ya
  4. liluzimert

Amazon Aerox 3 2022 Wireless versiyonu mu?

Amazon'dan Aerox 3 wireless almak istiyorum ama 2022 versiyonu oldugundan emin olamadim. Daha once alan var midir? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08KWKDRFF
  5. liluzimert

2000 TL Is ve gaming icin kablosuz mouse onerisi

Selamlar, isim geregi gunun cogu vaktini bilgisayar basinda geciriyorum. Hem macbook hemde oyun oynarken windows uzerinde calisabilen (yazilim olarak da) bir kablosuz mouse ariyorum. Daha oncesinde Rival 3 Kablolu kullaniyordum. Son 1 haftadir Basilisk X HyperSpeed denemeye karar verdim hem 2.4...
Geri