Uyarı almamak için yazmayayım diyorum ama olmuyor. Siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz ? mouse pad'e bu paraları veren hayatında emeği ile para kazanmamıştır.
Renkler zevkler.. windows için rufus dememin sebebi win11 desteklemediği sistemler için gereksinim kapatma olayı.. rufus kolay kolay sıkıntı çıkarmaz (bayadır kullanmıyorum). media creation tool'u sanırım 1 kez kullanmıştım..
Arkadaşın dediği yapman lazım.. bootloader hatası alıyorsun. düzgün boottable yapılamamış. windows için iyisi rufus.. ancak diğerleri için (özellikle distro deneyenler için) Ventoy en iyisi.. kendim ventoy kullanıyorum 4-5 tane işletim sistemini (windows dahil) tek usb'ye atarak kullanıyorum...
1-2 gün önce gamepower'in 1500'tlik kolları 899'a düşmüştü.. bir ihtimal belki kasımda tekrar düşer bekleyebilirsen bekle.
kendim logitech f310 sahibiyim.. f310 yada f710'a bakabilirsin.
Ülkede;
Satıcılar sıfır fiyatını istedikleri için sistemin sıfır fiyatını hesapla üzerine 5-6k daha koy, çakallıkta neden geri kalasın ki ?
Alıcılarda ölücülük yaptığı için, sinirlerin için doktordan bir yatışrıcı yazdır kendine..
şahsen sadece kasa için benim biçeceğim fiyat 20-27 k arası...
diğer konuda belirttiğim üzere ofis (terminal) bilgisayarında ekran kartı önemli değil.. dahili gpu olan işlemci yeterli.. link'teki sistem o paraları etmez.
bu fiyat bandında laptop da tercih edilebilir. taşınabilir olması avantajınıza.. teknolojinin sürekli yenilendiği bir dönemde 30k verip iyi bir şey olsun demek doğru değil.. autocad vb çizim, proje için kullanılmayacaksa; 10-15 bin civarında uzun süre götürecek sistemler daha mantıklı.. hatta...
yani kartlı (5060-5070-9070) 7800x3d sistemler bile 55-70 k arasında bulunabiliyor.. varsın ssd'si kc3000 olmasın.. 2. el kartsız sisteme 55k çok (benim için).. yine satıcıyı tebrik etmek lazım vicdanlı fiyat.. sıfır ve sıfır yakın fiyat isteyenler var..