https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-aniden-kasmaya-basladi.1090967/
Herkese merhaba.Yukarıdaki linkte yaşadığım sorun hala devam ediyor.SSD testlerinde yapmış olduğum gözlem sonucu yazma hızının düştüğünü fark ettim.Hala emin değilim bios update dahil bir çok çözümü denedim...
1 ay önce yaptım ekstra m2 ssd aldığımda yüzeysel olarak macun 1.5 sene oldu değişmedim değiştirmem gerekiyor ama testlerde sıcaklıklar normal gözüküyor yanlış mı düşünüyorum
1743070879
testi doğru mu yaptım bilmiyorum ilk defa kullanıyorum uygulamayı
1743070947
bilgisayarı yeniden başlattım...
Öncelikle okuyup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Onedrive yedekleme ile 3-4 gün içinde bi sorun yaşamıştım oyunların kısayol fotoları vs gitti.Onedrive harici ne önerirsiniz.
1743070461
malwarebytes kurulu sistemde defalarca taradım bir sorun bulmadı.Furmark için birazdan başlatıp...
Herkese merhaba.PC son 2 gündür aniden kasmaya başladı sebebini bilmiyorum oyunlarda bir anda donup kalıyor youtube'da video izlerken video devam ediyor ama ekrana tıklayınca yanıt vermiyor.Birkaç şey denedim yeterli olmadı.Sistemde kullandığım m2 ssd ve işlemci değerlerini yardımcı olması adına...
Dostlar herkese selam vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Bünyamin hocamın paylaştığı şekilde siparişi verdim dönüştürücü ile beraber herkese iyi forumlar
1736895398
şu şekilde
En iyi sata ssd'den iyidir o zaman bu hali de
1736889838
Dostlar alttaki linklerdeki seçeneklerden hangisi daha uygun olur ya da daha iyisi var mı dönüştürücü kullanacağım...
Anakartın modelinde şu şekilde bir ibare var:
1 x PCIe 3.0 x16, 1 x PCIe 3.0 x1
Anakart dönüştürücü kabul ediyorsa dönüştürücü ile beraber m2 ssd almaktan yana kullanmak istiyorum.indirimde ya da bu bütçeye uygun anakartıma uygun en iyi seçeneği bilmek isterim
bilgisayarı donanım arşivi vasıtasıyla aldım birkaç parçayı upgrade edip merak edene
1736884639
hocam aslında kalmasını istiyorum uğraşmak istemiyorum çünkü hevesli olduğum dönemler çok geride kaldı.Ev-iş modundayım eve gelince takılıyorum sadece pcde birkaç saat.Ekstra bir tane daha iyi olurdu...
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.O kadar detaylı girmişsiniz ki anlamakta zorlandım cahilliğime verin.Kısaca özetleyebilir misiniz :D
1736883651
Sistemim yine m2 ssd üzerine kurulu.Anladığım kadarıyla anakartım 1 tane m2 ssd yuvası destekliyor ve siz de öneri olarak bir tane dönüştürücü...