Limited. isimli üyenin son içerikleri

1. L

Çözüldü✓ Windows kurmak için tavsiye

Nedendir bilmiyorum format attım düzeldi pc şu an için sorun yok şimdilik.
  2. L

Çözüldü✓ Windows kurmak için tavsiye

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-aniden-kasmaya-basladi.1090967/ Herkese merhaba.Yukarıdaki linkte yaşadığım sorun hala devam ediyor.SSD testlerinde yapmış olduğum gözlem sonucu yazma hızının düştüğünü fark ettim.Hala emin değilim bios update dahil bir çok çözümü denedim...
  3. L

Bilgisayar aniden kasmaya başladı

1 ay önce yaptım ekstra m2 ssd aldığımda yüzeysel olarak macun 1.5 sene oldu değişmedim değiştirmem gerekiyor ama testlerde sıcaklıklar normal gözüküyor yanlış mı düşünüyorum 1743070879 testi doğru mu yaptım bilmiyorum ilk defa kullanıyorum uygulamayı 1743070947 bilgisayarı yeniden başlattım...
  4. L

Öncelikle okuyup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Onedrive yedekleme ile 3-4 gün içinde bi sorun yaşamıştım oyunların kısayol fotoları vs gitti.Onedrive harici ne önerirsiniz. 1743070461 malwarebytes kurulu sistemde defalarca taradım bir sorun bulmadı.Furmark için birazdan başlatıp...
  5. L

Herkese merhaba.PC son 2 gündür aniden kasmaya başladı sebebini bilmiyorum oyunlarda bir anda donup kalıyor youtube'da video izlerken video devam ediyor ama ekrana tıklayınca yanıt vermiyor.Birkaç şey denedim yeterli olmadı.Sistemde kullandığım m2 ssd ve işlemci değerlerini yardımcı olması adına...
  6. L

Çözüldü✓ 1-2 TB Bütçeye Uygun Sata SSD Önerisi

Düzgün bir içerik bulamadım hocam konu ile ilgili sipariş verdim ürünleri hata mı etttim
  7. L

Dostlar herkese selam vakit ayırdığınız için teşekkür ederim Bünyamin hocamın paylaştığı şekilde siparişi verdim dönüştürücü ile beraber herkese iyi forumlar 1736895398 şu şekilde
  8. L

En iyi sata ssd'den iyidir o zaman bu hali de 1736889838 Dostlar alttaki linklerdeki seçeneklerden hangisi daha uygun olur ya da daha iyisi var mı dönüştürücü kullanacağım...
  9. L

Bünyamin hocam dönüştürücü okuma yazma hızını düşürecek mi?
  10. L

Dönüştürücü ile beraber m2 ssd linkleri alabilir miyim rica etsem bu gece sipariş vermek istiyorum 1736885523 Bu yazı mı hocam
  11. L

Anakartın modelinde şu şekilde bir ibare var: 1 x PCIe 3.0 x16, 1 x PCIe 3.0 x1 Anakart dönüştürücü kabul ediyorsa dönüştürücü ile beraber m2 ssd almaktan yana kullanmak istiyorum.indirimde ya da bu bütçeye uygun anakartıma uygun en iyi seçeneği bilmek isterim
  12. L

Bilgisayarda aktif bir tane m2 nvme ssd takılı zaten yinede işime yarar mı video
  13. L

bilgisayarı donanım arşivi vasıtasıyla aldım birkaç parçayı upgrade edip merak edene 1736884639 hocam aslında kalmasını istiyorum uğraşmak istemiyorum çünkü hevesli olduğum dönemler çok geride kaldı.Ev-iş modundayım eve gelince takılıyorum sadece pcde birkaç saat.Ekstra bir tane daha iyi olurdu...
  14. L

https://www.gencergaming.com/ai218-m.2-pcie-ssd?srsltid=AfmBOoqaGt9QxQ7C7rusgyPUPIUA21cSxyEJYczrnV2nhoM9n4SpMrrx malzeme bu hocam
  15. L

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.O kadar detaylı girmişsiniz ki anlamakta zorlandım cahilliğime verin.Kısaca özetleyebilir misiniz :D 1736883651 Sistemim yine m2 ssd üzerine kurulu.Anladığım kadarıyla anakartım 1 tane m2 ssd yuvası destekliyor ve siz de öneri olarak bir tane dönüştürücü...
Geri