Onuda tekrar söküp taktım , bu fotoğraf kasa yatay konumdayken ki hali.
Dikey konumdaki vida ve dp ile biraz daha düzgün duruyor. Işığında yanıyor ,ama görüntü hala yok
1751793491
Hayır yanmıyor
5070 ti ekran kartına sahip yeni bir pc aldım,ekran kartının kasaya takıldığı yerde ya kart yamuk duruyor ya da kasanın vida yerleri. Ekran kartına güç geliyor ışığı yanıyor fakat monitör sürekli dp sinyal yok yazısı verıyor. Kartı tekrar söküp tekrar taktım pek cok sey denedim fakat olmuyor
Merhabalar, 1 haftalık yeni bir pc m var. Ekran kartına dp kablosunu taktığımda görüntü alamıyorum. Bugüne kadar çalıştı, sadece bugün yerinden oynattım kasayı birazcık. Hdmi kablosu nu anakarta taktığımda ise görüntü alabildim , fakat ekran kartını görmediğini fark ettim. Hdmı İle de ekran...
Arkadaşlar merhaba. Kendim toplayamayacağım için tavsiye sistem bakıyorum . Sizce bu 3 sistemden hangisi daha iyidir ? İlk ikisi 9070 xtli , 3. ise 5070ti li sistemdir. Yardımcı olabilir misiniz , teşekkürler...
Dediklerinizi değerlendireceğim teşekkür ederim.
Aktif olarak cs oynuyorum ve bunun yanında hikayeli oyunlarda oynayacağım, a plague tale2 ,hellblade2,tomb raider , Apex legends, overwatch2 gibi oyunları oynarımbüyük ihtimalle.
İntelin Amd karşılığı 7800 x3d mi oluyor ?
Genel olarak intel önde ve 1400 tl daha pahalı gibi. Fakat sadece l3 ön bellekte yüksek amd. Bu tam olarak ne işe yaramaktadır?
1750329170
Monitör olarak msi g272qpf e2 yi aldım yeni daha elime ulaşmadı, kasa bakıyorum şuan da teşekkürler.
Nedenini de söyleyebilir misiniz?
Amd de ki karşılığı 7800 x3d mi oluyor ?
İkisini kıyaslandığımda genel olarak intel önde gibi. Sadece bu l1 l2 de düşük ama l3 bellek te 96 mb olması ne kazandırır?
Çekirdek sayısı da az ama aralarında 1400 tl fark var.