tek kişi alacağım için fiyat epey tuzluymuş :(
1763243762
2 metre diyebilirim. bütçe olarak da 10-15k'lık bir şey bakıyorum yurt dışından da alabilirim
İyi geceler
Yakın zamanda PS5 Pro alacağım ama bunun için de güzel bir montitör lazım. PS5 Pro için yeterli tam performans kullanabileceğim bir monitörde hangi özellikler olmalı. Ayrıca yatağın ucuna koyup yatarak hem oyun oynamak hem de dizi film izlemek istiyorum. Bunun için monitör kaç inç...
laptopumda 8 gb ram takılı fotoğrafını yolladım. 8gb daha eklemek istiyorum toplamda 16gb olması için ama hangi rami almalıyım karar veremedim.
Crucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram almayı düşünüyorum sizce uygun mu
MSI Katana GF66 12UCO laptop klavye ışıkları sorunsuz çalışıyordu geçen gün hızlıca sanki temassızlık varmış gibi yanıp sönmeye başladı şimdi ise çalışmıyor ışıklar yanmıyor
https://dosya.co/wgeyg7tlpfff/laptoptaki_ses.mp4.html
buraya videoyu direkt olarak yükleyemedim laptoptaki sesi link olarak attım
bu sesin sebebi nedir, bu sorunu nasıl giderebilirim?
i7-12650H
RTX 3050
8GB 4800mhz
500GB SSD (70GB boş)
Sorunsuz tüm sekmeleri anında açan laptopum bir anda çok yavaş çalışmaya başladı masaüstünde bile yavaş çalışıyor.
oyunlarda performansta hiçbir sıkıntı yok ama dediğim gibi yavaş çalışıyor.
anında açılıp kapanırken bir anda kapanması 1-2...
İ3 9100F işlemcim var gtx 1650 alacaktım ama acaba 6500xt alsam mı diye düşünüyorum.
işlemcim 6500xt'yi besleyemeyecek darboğaz olacak biliyorum ama darboğaz olsa bile gtx 1650den alacağım performansın daha fazlasını 6500xt ile alamaz mıyım?
böyle düşünmemin sebebi ekran kartı fiyatları...
sorunun kaynağını buldum ama henüz neden olduğunu anlamadım. Bu değerler bilgisayar şarjdaykenki değerler şarjı çektiğim anda 15-20 derece işlemci sıcaklığı düştü 70-75 derece devam etti buna sebep olan şey nedir bilgilendirir misiniz?