İşin aslında amd nin hiçbir ürünü sevmeme rağmen birçok amd ekran kartı kullandım dönem dönem. 6700XT kullanırken allah bir daha amd yoluna düşürmesin...
AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.
Şu fiyata 4070 Ti Super...
içinde kadayıf var . Olayı o zaten aga yoksa fıstık aromalı olurdu. Youtubeda inceleme videosunu çeken birinden izlemiştim kadayıf olmasa güzel olurdu ağza...
İster Premiuma üye olun ya da olmayın veriyor 31 Mart'a kadar geçerli
Google Points Avantajlar kısmında bulunuyor.
Moderatör Notu: Daha önce YouTube...
Gercekten zaten sabahlari genelde duraklarda konusmam gerekiyor benim istanbul son gunlerde cok ruzgarli oldugundan hicbir sekilde o sorunu asamadim ama...
Telefonla konusurken ses kalitesi bayagi kotu bence hele ki cok bagiramayacagin yerlerde kullanamiyorsun genel olarak
Konustugum karsi taraf genel olarak...
Bugün fenerbahçeliliğimi askıya aldım. tekrar fenerbahçeye dönmem için şartlarım:
1- acunla fenerbahçe ilişkisi tamamen kesilecek
2- ali bey kulüpten elini...
Okulu birakip calisiyorum dersen sanayi olabilir ama sakın balata gibi bir ise girme kamyon veya servis gibi bir tamire gir balata isleri filan fena ciger...
Zor hocam 3 ay bk'da calistim hayatim zindan oldu, verdikleri para asgari ucret 17 yasinda biri icin yeter ama ilk 1 hafta ayaklarini hissetmeyeceksin. Sana...