LineX isimli üyenin son içerikleri

1. LineX

Maono PD100X alınır mı?

Merhaba, bu mikrofonun fiyatı uygun geldi ve Fifine A6T'den daha iyimiş sanırım. Sizce alınır mı? Alınırsada yanında hangi standı alabilirim herhangi bir mikrofon standı uyar mı? Daha iyi mikrofon öneriniz varsa onlarıda önerebilirsiniz bütçe 3.5k'ya kadar çıkabilir. (USB İLE BAĞLAYIP...
  2. LineX

GOOGLE PLAY KARTIMDAN PARA ÇEKMİŞ NASI İADE EDERİM?

Merhaba arkadaşlar google playda bir yapay zeka uygulaması indirmiştim 3 gün bedava kullanıp iade edicektim unutmuşum kartımdan para çekti nası iade edebilirim daha yeni çekti.
  3. LineX

Valorant Shipping.exe hatası

Merhaba, dün gece böyle bir hata almaya başladım. Vanguardı silip yeniden yükledim düzelmedi komple Valorantı silip yükledim yine olmadı bunun çözümü nedir?
  4. LineX

6000 TL monitör önerisi

Merhaba, max 6000 TL olucak şekilde oyuncu monitörü arıyorum. AOC 24G4XE 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları bu monitör fiyat olarak çok uygun geldi alınır mı sizce?
  5. LineX

Spiderman 1 ve Miles Morales oynamadan 2. oyunu oynanır mı?

Spidermanin 1. oyununu ve miles moralesi oynamadım direkt spiderman 2 oynasam çok anlamadığım yer olur mu sarar mı?
  6. LineX

Hangi SSD daha iyidir?

Bilgisayarım da şuan bu ssd takılı : https://www.hepsiburada.com/crucial...-s-ct500p3pssd8-p-HBCV00003IMLC0?magaza=ferih Benim laptop da ise şu ssd takılı : Samsung 500gb 980 Nvme Ssd 3100/2600 Mb Mz-v8v500b Mz-v8v500bw - Fiyatı, Yorumları Hangi ssd daha iyidir? Eğer laptopdaki daha iyi...
  7. LineX

Hikayeli oyun önerisi

Merhaba, hikayeli ve güzel grafikli oynanacak oyun arıyorum. RDR 2, Cyberpunk 2077, Detroit, beyond Two Souls ve The Last of Us'ı bitirdim. Fiyatı fark etmez bu oyunlar gibi kaliteli oyun önerir misiniz? PC özellikleri; Ekran kartı: GeForce RTX 4060 8 GB. İşlemci: AMD Ryzen R5 5600. RAM: 16 GB...
  8. LineX

After Effects presetler gözükmüyor

After effects 2020 kullanıyorum. Dosyalardan "user presets" kısmına presetleri atıyorum ancak uygulama da gözükmüyor. Napmalıyım?
  9. LineX

25000 TL sistem önerisi

Merhaba, 25k bütçe de hangi sistemi önerirsiniz? Çok fazla bilgim yok ama NVİDİA ekran kartı daha iyi gibi geliyor sizce AMD mi tercih etmeliyim NVİDİA mı? Bilgisayarı genel de oyun oynamak ve edit yapmak için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
  10. LineX

İnstagram hesabım çalındı

Merhaba, İnstagram da ana sayfada gezerken bir an yan hesabımdan bir post yayınlandığını gördüm. Hesapta hiç bir mesajlaşmam ve özel bir şeyim yok ancak bu nasıl olmuş olabilir? Hesaba bağlı mail adresinin değiştirilmediğini fakat yeni bir mail adresi daha eklendiğini görebiliyorum. Hesabın...
  11. LineX

After Effects'i uzun videoları editlemek için kullanmak mantıklı mı?

Merhaba, Normal de kısa editler için Adobe After Effects programını kullanıyordum. Daha uzun (3-10 dk) videolar için de After Effects kullanmak mantıklı mı? Premiere Pro'ya geçmeli miyim? After effects'i kullanmayı baya biliyorum ancak Premiere Pro daha önce hiç kullanmadım sizce napmalıyım?
  12. LineX

3-4 Yıl önce çalınan mail hesabımı kurtarabilir miyim?

Merhaba, bundan 3-4 sene önce mail hesabım çalınmıştı ancak o zaman bunu çok kafaya takmadım yeni mail açıp devam ettim. Şimdi o maile ihtiyacım var ancak o maile giriş yaptığım cihazları değiştim. Sadece eski şifresini ve mail hesabıyla ilişkilendirilmiş olabilecek telefon numaralarını...
  13. LineX

Bir telefon da iki tane steam hesabına steam guard açılır mı?

Android 14 benimki olmaz mı?
Geri