LionHOCA isimli üyenin son içerikleri

1. L

HyperX Cloud Core Wireless mı G535 Lightspeed mi?

Eski bir Cloud Core kullanıcısıyım. Kronik sorunlu bir kulaklık. 2 sene kadar beni idare etti, sesi güzel, şarjı iyi gidiyordu. Ancak bir gün aniden kapandı, daha da açılmadı. Servis zaten hikaye. Bence SteelSeries marka kulaklıklara bakmalısın.
  2. L

Hyperx Cloud Core Wireless Kulaklığım Hk.

Arkadaşlar çözümü buldum. Yeni kulaklık aldım :D
  3. L

Güncelleme : Kendileriyle Facebook üzerinden iletişime geçtim. Gerekli belgeleri attım. - fatura hariç - Adamlar da doğal olarak yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar. E ben bu kulaklığı zamanında GittiGidiyor'dan almıştım. Şimdi maillerimde de bulamıyorum. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar , bilen...
  4. L

HYPERX Cloud Core Kablosuz DTS Kablosuz Alınır mı?

Alınmaz. Belli bir süre götürür seni ancak sonra problem çıkarır. Bütçen 3000 civarlarında ise https://www.akakce.com/kulaklik.html/2000-3000tl buradan kendine göre bakıp almanı tavsiye ederim.
  5. L

Teşekkürler hocam. Dediğini uyguladım. Şu an cevap bekliyorum.
  6. L

Mevcut hocam, bende becerebildiğim kadar denedim , Türkçeye çevirebildiğim kadar çevirip denedim. Yine de olmadı. Çözüm önerisi olan varsa buyursun lütfen.
  7. L

Kulaklık şarj almıyor arkadaşlar. Her ne kadar farklı adaptörlere denesem de ışık yanmıyor. 1705849155 Kendilerine anlattım derdimi ancak hiçbir şekilde cevap alamıyorum. 1705849456 Şarj olmuyor hocam. Şarja taktığım zaman o ışık kısmı yanmıyor hiçbir şekilde. 1705849855 Sizin de çözümünüzü...
  8. L

Sorunum hala devam ediyor arkadaşlar.
  9. L

Arkadaşlar benim HyperX Cloud Core Wireless kulaklığım var. Bu kulaklık dün normal bir şekilde çalışıyordu ancak bugün çalışmamaya başladı. Dongle üzerinde kırmızı ışık sürekli olarak yanıp sönüyor. Açma düğmesine basılı tuttuğum zaman tiz bi tondan ses gelir gibi oluyor ancak kulaklık açılmıyor...
Geri