lioresal84 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Mortal Kombat XL'De Skinler Nasıl Açılır

Merhaba, Mortal Kombat XL de skin pack DLC'ler Steam kütüphanemde gözüküyor ama oyunda açamıyorum. Açmanın yolu var mıdır?
  2. L

Masterpass'a kayıt edilen kart nasıl kaldırılır?

Merhaba TV Plus'ta 1 ay ücretsiz şifrem vardı. TV Plus masterpasse kartımı kaydetiriyor ama şimdi masterpass hesabını silmek istiyorum. TV Plus ödeme yöntemlerinde sil var ama masterpassten silimiş olur mu? yoksa masterpass sitesinden hesap sil mi yapmalıyım.
  3. L

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Ben daha önce aynı cep no ile Chrome Yandex 3 gün arat tod kodu kampanyası na katılmıştım. aynı cep numarasına Yandex ai tod kodunu verir mi. yandex ai de 5 gün görev yaptığım için tod kodunu belki aynı cep no ya verir.
  4. L

Windows 11 Home dan Pro ya Yükseltme Nasıl Yapılır?

Merhaba Windows 11 Home Single lang. yüklü laptopum var Pro 'ya yükseltmek istiyorum Home SL. Sadece oyun oynamak için yeterli ama ileride Lite versiyonlarını kullanmam gerektiğinde Windows 11 Pro 'ya yapıyorlar ondan Pro 'ya geçmeyi düşünüyorum ama aldığım key çalışıp çalışmadığını bilmiyorum...
  5. L

3.0 HDD kutusu önerisi

Merhaba 2.5inç 320 GB hdd alacağım. birde USB 3.0 HDD kutusu alcam harici disk olarak kullanacağım. Sorum şu, USB 3.0 olan kutu hızından tam verim almak için HDD'nin 7200 RPM mi olması gerekiyor?
  6. L

FC 25 Online oynamak için 2026 da 200TL'ye almak mantıklı mı?

itemsatış dan fc 2026 yı almaya karar verdim Hesaplar ilk mail (Kurucu Mail) ile teslim edilir NE DEMEK ANLAMADIM DA ilk mail değiştirilen mail mi demek
  7. L

FC 25 Online oynamak için 2026 da 200TL'ye almak mantıklı mı?

Merhaba İtemsatış'tan 200TL'ye her şey değiştirilen FC2025 Online oyun için alacağım 2026dayız almak mantıklı mı yoksa 780TL'lik FC2026 Online mi alsam daha mantıklı.
Geri