LiQTus isimli üyenin son içerikleri

1. L

MSI Pulse 17 B13VGK Sıvı Metal Uygulaması Yapılır Mı?

garantim bitti throtelstop için yardım edebilirseniz giye fotoğrafları birazdan yolliyacağım bulunduğum ildeki bilgisayarcılara çok güvenemiyorum çok pahallı ve eski bilgisayarımda da ısınma sorunu vardı götürdüm 2 hafta iyidi sonra çok ısınmaya başladığında senin hatan bu istersen tekrar...
  2. L

ayriyetten throtel stop ile ayar yaptıktan sonra onları geri aldığım zaman fps kaybım devam etti buna da çözüm önerebilirsen sevinirim 1730657174 1730657234 throtelstopla ayar yaptım hiç bir değişim olmayınca geri aldım fakat fps hala düşük 1730657499 throtelstoptan yaptıklarımı yollasam geri...
  3. L

dediğiniz gib 55w a sabitlediğim zaman da çok cidti fps kayıpları yaşıyorum ama çok da sıcaklık düşmüyor throtel stoptan düşürdüm watt ı siz nerden düşürmemi önerirsiniz belki hata yapmışımdır Ayriyetten bu dediğiniz şeyi türkiyede bulabilir miyim varsa link atarmısınız yurtdışından beklemekle...
  4. L

Pulse 17 B13VGK laptopum var buna sıvı metal uygulamak istiyorum çünkü oyunlarda 90C nin altına düşmüyor. Bu laptopta sıvı metal kullanılabilir mi? Bazı laptoplarda soğutma ile işlemci arasındaki mesafe sıvı metal için fazla diye kullanılmaz diyor kullanabilir miyim bu laptopta bilgisi olan...
  5. L

Msi Laptop UnderVlot Nasıl yapılır?

Msi laptopum var işlemcim 13700h buna nasıl undervolt yaparım çok ısınıyo çünkü
  6. L

Çözüldü✓ Laptopta işlemci clock u çok yüksek nasıl daha düşüğe sabitlerim

Benim gibi bi sorun yaşıyan varsa çözümü buldum şimdik anlatçam. ThrottleStop programını indirin öncelike. Bide Biostan işlemciyle ilgili onan bütün kilitleri kaldırabiliyosanız kaldırın. ThrottleStoptan FIVR a girin Turbo Groups u istediğiniz şekilde ayarlatın. 34 yaparsanız 3.4 ghz olur(Önerim)
  7. L

Undervolte düşmedi GHz dendim çok büyük FPS düşüşü olmadığı sürece sıkıntı yok istediğinizi önerin büyükten kastığım 30fpsden sonrası
  8. L

Laptopta işlemci clock u çok yüksek nasıl daha düşüğe sabitlerim. Oyun oynarken falan 5Ghz e bile çıkıyor laptop ta soğutamıyor bu yüzden daha düşük bi değere sabitlemek istiyorum. İşlemcim 13700h
  9. L

Ekrankartı 140w ama bu değeri göremiyor

Otomatik de yapmıyor 1701524454 Oyunda 65 i geçmiyor furmark ta 115 sabit alıyım daha geçmiyo 1701524467 1701524641 Msi pulse 17 B14VGK nın biosunu kurdum düzelirim diyerekten yine değişim yok onu da ekliyem 1701525808 @Lost_Dragon
  10. L

Ekrankartı 140w ama bu değeri göremiyor

Ekrankartı 140w ama oyunlarda 65w benchmarklarda ise 115w max görüyor nasıl düzeltirim? Bilgisayarım Slayer 3 10XL son driver güncellemesi den sonra oldu eskiye döndüm değişmedi
  11. L

Game Garaj laptop un biosunu değiştirdim bikaö sorun var yardım eder misiniz?

Slayer 3 10XL laptopuma technopatın videosunda gösterdiği şekilde msi bios kurdum fakat şu an şöyle 2 sıkıntı varki ilki msi programlarına uyumlu olsun diye adını değiştir em ama amidewin 10 numaralı hatayı veriyor ikincisi sanırım ilki ile bağlantılı ekrankartı driver biraz sıkıntılı ilkini...
  12. L

Yardım Snowman X6 vs Dark Freezer X123

snowman 1688320549 kasa da yer varsa ama
  13. L

tarayıcıda video ezlerken ses görüntüden önce geliyo

tarayıcıda video ezlerken ses görüntüden önce geliyo. bisürü tarayıcıda denedim sorun çözülmüyo
  14. L

DaVincide yanlışlıkla 2 bi panel açtım kapatamıyorum.

burası normalde yoktu yanlışlıkla açtım nasıl kapatırım
  15. L

Ses ile Görüntü Uyuşmazlığı

video izlerken ses görüntüden önce, oyun oynarken sonra geliyor bi türlü çözemedim bilgisayar GameGaraj Slayer3 10XL 1688040819 kendi hoparlörlerini de kullansam kablolu kulaklıkta kullansam durum aynı bluetooth tan değil
Geri