LiquiL isimli üyenin son içerikleri

1. L

Dying Ligh The Beast sistem gereksinimleri

1080p 30fps de bu sistemleri istemesi aşırı absürt
  2. L

Anladım hocam teşekkürler yani çok darboğaz yaşamadım yaşanıyorsa da farkına varmadım hiç
  3. L

Teşekkürler hocam cevabın için
  4. L

Selamlar, Başlıktaki oyunu alacağım ama minimum sistem gereksinimlerine baktığımda işlemcim hariç hepsini önerilen sistem gereksinimleri kısmını karşılıyorum. Bu oyunu oynamak için işlemcimi yükseltmem mi gerekiyor? Sistemim Rtx 3080 ryzen 7 5700x 32gb ram ddr4 3600mhz asus e wifi-II b550m...
  5. L

30-32 inch IPS panel monitör tavsiyesi

Merhabalar, 32 inch 2k IPS panel monitör alacağım ama karar veremedim 3 model gözüme çarptı şuanlık onların linkini aşağıya koyuyorum. Bütçem 13.500 TL Oyun amaçlı kullanacağım daha çok ve fps den simülasyona her tarzdan oyun oynuyorum örnek verirsem(Warzone, LoL, Genshin, Diablo, ETS2...) bu...
  6. L

Ekranın Sol üst Kısmı Başka bir Uygulama İle Etkileşime geçiyor

Merhaba; Ekranın sol üst kısmında masaüstü olsun başka uygulama vs olsun fark etmeksizin tıklamıyor ya da o anda tıkladığımda sesi yap fullüyor ya da komple kısıyor bu pc biraz açık kalkdıktan sonra oluyor. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
  7. L

Sessiz Ve Serin Kasa Önerisi

bu kasayıda gördüm de benim istediğim sekilde değil bu kasa maalesef ama teşekkürler önerin için 1717760952 bu kasayı aklımda tutacağım aksam islemcim gelsin bunuda listeme ekleyip arastırmasın yapıcağım teşekkürler öneri için 1717761012 evet evet zaten bir ürün almadan önce derinlemesine...
  8. L

istediğim kasanın satısı olmadığından kaynaklı link atamadım ama sadece lian li nin linki var ona da gerek yok diye düşündüm 1717760661 bunu gördüm de pek içime sinmedi birde radyatör tarafı 360mm ya da 420mm desteklemiyor o yüzden bunu es geçtim
  9. L

Merhaba arkadaşlar; yeni kasa almayı düşünüyorum da önerebileceğiniz kasalar varsa yazar mısınız.(suan ki kasam 1 haftada 3 kere kendisini durup dururken kapattı kasamda sıvı soğutma bile var ve kapanırken islemci ısısı 70 80 derece arasındaydı bugün islemcimi değistim yerine 1 üst modeli olan...
  10. L

İşlemcinin gereğinden fazla ısınması

Fanlar donuyor macunu yeni sürdüm 1694506845 Hepsini yaptım senin de dediğin gibi işlemci bozulmuş olabilir ama inşallah bozulmamistir
  11. L

Gigabyte aourus rgb waterforce 240mm
  12. L

Merhaba arkadaşlar; AMD Ryzen 5 5600x işlemci kullanmaktayım elimde hem sıvı soğutucu hem de stok fanı var ilk basta sorun sıvı soğutucudan sanıp stok fana geçtim ve sorun sıvı soğutucuda değilmiş onu anladım. Apex Legends oynarken işlemci ısısı sıvı soğutmada 85-89 derece arasına kadar çıkıyor...
  13. L

Nvdia Üst seviye ekran kartı değişikliği

Çok fazla arasıtırma yaptım pny ekran kartları hakkında suan da 3090 ekran kartları için msı gaming x trio 3090 la kapısır vaziyetteymiş ama 3080ti daha makul gibi geliyor bana ileride oyunlar 16gb vram istemezlerse sıkıntı olmıyacak gibi
  14. L

Sağolasın, peki hangisi için değer
  15. L

İyi günler arkadaşlar; Elimde Msı gaming x trio rtx 3080 ekran kartı var vrami düsük olduğu için Msi Suprim x rtx 3080ti ya da Pny Xlr8 gaming rgb 3090 a geçmeyi düşünüyorum kullanım amacı sadece oyun render vs islerle uğrasmıyorum ama Üniversitede göreceğim derslerde bilgisayar tabanlı 2-3 tane...
Geri