liquorr isimli üyenin son içerikleri

1. L

Razer BlackShark V2 X yankı problemi

yaklaşık 1 hafta önce satın aldım kulaklıktan mikrofonuma felaket derecede sesler gidiyor, videoyu izlediğim zaman karşı tarafa sesler aynı şekilde gidiyor. Bunun bir çözümü var mı varsa nasıl çözebilirim? Yoksa iade mi etmeliyim? İade ile yerine SteelSeries Arctis Nova 1 almayı düşünüyorum...
  2. L

Razer BlackShark V2x mı SteelSeries Arctis Nova 1 mi

3 gün önce Razer BlackShark V2x aldım fakat kulaklığımdan çıkan sesler sesli konuşmada karşı tarafa gidiyor, daha 3 gün olmadan kabloları dolaşmaya başladı. Onun dışında bir sorun görmedim. Sizce SteelSeries ile değiştirmeli miyim?
  3. L

Razer Blackshark v2 x Yankı Problemi

hocam iletişime geçsem bana da yardımcı olur musunuz?
  4. L

1500TL Kulaklık Önerisi

Hocam dışarıya ses vermesi benim için fazla önemli bi durum değil, mikrofonu kaliteli olması yeterli. Sizce BlackShark bu gereksinimleri karşılar mı? Başka hangi kulaklıkları tercih edebilirim? B450 ana kart kullanıyorum.
  5. L

1500TL Kulaklık Önerisi

Merhabalar, aklımda 3 adet ürün var. Bütçeyi biraz aşıyor ama Razer BlackShark V2 X, Hyperx cloud stinger 2 ve SteelSeries Arctis Nova 1. Sizce hangisi alınmalı? Başka bu bütçede öneriniz nedir. şimdiden teşekkürler.
  6. L

Almayı düşündüğüm RX 6600 + Ryzen 5 5500'li sistem nasıl?

https://www.itopya.com/jahrein-boromir-v3amd-ryzen-5-5500gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdg_h25821 itopya'dan bugün bu sistemi almayı düşünüyorum, sanırım şuanda indirimli fiyatı, bütçem 17 bin TL. farklı bir öneriniz varsa itopya üzerinden olursa sevinirim.
  7. L

APU Sistem Önerisi..

Şimdilik böyle bir sistem düşündüm herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? 1-2 ay sonra da ekran kartını hallettikten sonra bu fiyatlara güzel bir sistem olur mu?
Geri