Mahallendeki elektrikçiye git kaç metre lazımsa 1 veya 1.5m ethernet kablosu iste iki ucuna rj45 soket çakılı hazır olarak , veya teknosa vatan gibi yerlere bak çok bişey tutmaz zaten
İşlemci alacaksan elden almanı tavsiye ederim , kargo ile gelecekse amd nin orjinal plastik ambalajları varsa hiçbir sorun yaşamazsın.İkinci el R5 1600 almıştım zamanında 2-3 pin hafif yamuk geldi düzelttim devam ettim.
İkiside çok iyi markalar sıkıntı yaşamazsın, laptopta soğutma performansı da önemlidir, kasa, gövde malzeme kalitesi bunlara da dikkat etmen gerekiyor. oyun oynamak için alıyorsun anladığım kadarıyla 4070 olanı tercih ederdim ben senin yerinde olsam
Yüksek enflasyon ve her geçen gün paranın dolar karşısında değer kaybettiği için ne alırsan al kardır 5000 serisine geçmek istersen elindeki kartı satarsın yine karlı olursun aldığın fiyata göre
Öneml iolan senin ne yapmak istediğin, ikisi çok ayrı disiplinler farklı konularda uzmanlıkları var. Türkiyede insanlar puanım X mühendisliğe tutuyo diye orayı seçiyor ama beklentiler hayaller ve gerçekler çok farklı oluyor.
Anakart vidalarını sıkarken en başta kasaya vidaları sıkacağın ufak dübelleri sabitlemelisin, sonra vidaları sabitlersein. Tornavidanın mıknatıslı olması sorun yaratmaz
Fifa serisi PC oyucularına hiçbir zaman önem vermedi ve bundan sonra da vermeyecek, amacınız gerçekten fifa oynamak ultiamate teamde aktif olmak vs ise Ps5'ten başka bir seçenek maalesef yok.Ülke şartlarında isteyen PS5 alıp ekstra oyuna 2000tl ( eylül ekim ayındaçıkış fiyatı) para verebilir...
Darboğaz çoğunluka yanlış analşılıyor, şöyle düşünebilirsin senin bir seri üretim hattın var, arka arkaya makinalar var ortadaki makinanın maks hızı 300 diğerleri 500 ise senin hattını hiçbir zaman 500de çalıştıramazsın.