Lisa Siuu isimli üyenin son içerikleri

1. L

Sistemi intenrete nasıl bağlarız

Mahallendeki elektrikçiye git kaç metre lazımsa 1 veya 1.5m ethernet kablosu iste iki ucuna rj45 soket çakılı hazır olarak , veya teknosa vatan gibi yerlere bak çok bişey tutmaz zaten
  2. L

Sistemi intenrete nasıl bağlarız

Ethernet kablosunun bir tarafını kasandaki anakarta diğer tarafını da modeme bağla bu kadar, zaten modemin olduğu odaya kurucam pcyi demişsin
  3. L

Yabancı broker kullanmak yasal mu

Karar sizin tabi ama kaldrıçalı işlemlere bulaşmanızı önermem, sonrasında psikolojinz bozulmasın.
  4. L

Yabancı broker kullanmak yasal mu

Hocam neden SPK onayı olmayan bi aracı kurum kullanmayı düşünüyorsunuz? Komisyon ücretleri içinse çok düştü eskiye göre komisyonlar
  5. L

Yardım İkinci el işlemci almayı düşünüyorum, bir bakabilir misiniz?

İşlemci alacaksan elden almanı tavsiye ederim , kargo ile gelecekse amd nin orjinal plastik ambalajları varsa hiçbir sorun yaşamazsın.İkinci el R5 1600 almıştım zamanında 2-3 pin hafif yamuk geldi düzelttim devam ettim.
  6. L

Çok kararsızım msi mı asus mu

10 sene önce asus N56VZ almıştım hala taş gibi temizliği bakımını yaptığın sürece uzun süre kullanabilirsin
  7. L

Çok kararsızım msi mı asus mu

İkiside çok iyi markalar sıkıntı yaşamazsın, laptopta soğutma performansı da önemlidir, kasa, gövde malzeme kalitesi bunlara da dikkat etmen gerekiyor. oyun oynamak için alıyorsun anladığım kadarıyla 4070 olanı tercih ederdim ben senin yerinde olsam
  8. L

4060ti yerine 5000 serisi beklenmeli mi, ne kadar süre beklenir

Yüksek enflasyon ve her geçen gün paranın dolar karşısında değer kaybettiği için ne alırsan al kardır 5000 serisine geçmek istersen elindeki kartı satarsın yine karlı olursun aldığın fiyata göre
  9. L

İnşaat mühendisimi daha prestijli yoksa mimarmı sizce?

Öneml iolan senin ne yapmak istediğin, ikisi çok ayrı disiplinler farklı konularda uzmanlıkları var. Türkiyede insanlar puanım X mühendisliğe tutuyo diye orayı seçiyor ama beklentiler hayaller ve gerçekler çok farklı oluyor.
  10. L

ANAKART ÇİVİLERİNİ SIKARKEN TORNAVİDA

Anakart vidalarını sıkarken en başta kasaya vidaları sıkacağın ufak dübelleri sabitlemelisin, sonra vidaları sabitlersein. Tornavidanın mıknatıslı olması sorun yaratmaz
  11. L

DDR5 sistem toplama?

Sadece 5bin lira ile yukarda saydığın malzemelerden sadece bir parçasını alırsın ram veya işlemci gibi
  12. L

FC24 EPİCTE ÇALIŞIYOR GÖZÜKÜYOR FAKAT AÇILMIYOR

Normal standart oyuncu için Xboxta gayet güzel olur, ben turnuvalara katılacam hardcore oyuncuyum diyorsanız mecbur PS5 gerekiyor.
  13. L

FC24 EPİCTE ÇALIŞIYOR GÖZÜKÜYOR FAKAT AÇILMIYOR

Fifa serisi PC oyucularına hiçbir zaman önem vermedi ve bundan sonra da vermeyecek, amacınız gerçekten fifa oynamak ultiamate teamde aktif olmak vs ise Ps5'ten başka bir seçenek maalesef yok.Ülke şartlarında isteyen PS5 alıp ekstra oyuna 2000tl ( eylül ekim ayındaçıkış fiyatı) para verebilir...
  14. L

Intel Core i9-9900K, RTX 4070'i besler mi?

https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/
  15. L

Çözüldü✓ İŞLEMCİ DARBOĞAZI SİSTEMDEN BİR PARÇAYA YA DA EKRAN KARTINA ZARAR VERİR Mİ

Darboğaz çoğunluka yanlış analşılıyor, şöyle düşünebilirsin senin bir seri üretim hattın var, arka arkaya makinalar var ortadaki makinanın maks hızı 300 diğerleri 500 ise senin hattını hiçbir zaman 500de çalıştıramazsın.
Geri