Tier c- civarı aldığına göre alınamaz bir psu değil daha iyi seçenekler olabilir ama çok daha kötü seçeneklerde var akvaryum kasa sevenler için gayet alınabilir duruyor. Konu kapanabilir.
Benim asıl öğrenmek istediğim ise mh100 kasa ile gelen bpab 750w psu hangi platformu kullanıyor bağımsızmı yoksa grupmu?
1761734868
Daha hangi platformu kullandığını tam bilmiyoruz nasıl emin olabiliyorsunuz c4 diye yani kendi sitesindeki gibi bağımsızmı yoksa grup mu? Birde tier E de olan bpa...
Yani tier E de olan 2015 model bpa 400,500 ve 600 white olan modelleri. Bpab modeli ise tier listesinde yok.
1761734519
Hayır bpab bronze serisi tier listesinde yok ama bpa 400,500 ve 600 white olan tier E de ve c4 değil ama iyide değil diye biliyorum
12
Cooler Master mwe v3 te kasa ile beraber geliyor veya xpg kyber de öyle ancak dandik değiller. Aslında benim asıl öğrenmek istediğim Bitfenix bpab 750w olan powerların her modeli bağımsız regülasyon kullanan modelmi acaba cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler herkese
Merhaba dostlarım öncelikle ben yeni hazır sistem aldım bugün yarın teslim edilecek. Kasanın Power ı ile ilgili çekincelerim var. Çok araştırdım ancak kesin bir sonuca varamadım. Bitfenix bpab 750w model psu ile beraber geliyor kasa tabiiki daha iyi bir psu seçilebilirdi ancak benim asıl sorum...
Evet yuvaya rahat oturuyor o açıdan fazla detaya girmedim sonuçta riskli bir işlem bu kafaya taktım sadece biraz ondan dolayı dedim sıfır PC sonuçta sıfır gibi kalmasını istedim
1752685549
Anladım teşekkür ederim cevap için
1752685709
Arkadaşlara hepinize teşekkür ederim sanırım daha...
O kadar ileri gitmek istemedim korktum😃 elimle düzeltmeye çalıştım. Birde zaten diğer tarafa yamulmuştu aslında ben biraz fazla kaçırmışım bu ters tarafa yamulttuğum hali daha sonra onuda düzelttim işte anca bu kadar oldu son hali ilk attığım resimdeki gibi oldu
Bu arada eski hali bu şekilde
1752684922
Tamamdır teşekkür ederim daha ellemiycem sanırım. Bu arada eski halini içeren fotoğrafını attım bi bakabilirseniz tekrar memnun olurum.
Fotoğraftan biraz öyledir belki elimden geldiğince yapmaya çalıştım Dikkatli ve özen göstererek bu kadar oldu
1752684122
1752684199
1752684370
Yamukluk milimetrik kaldı artık bu şekilde hiç yamulmadığı hali gibi sorun olmaz diyorsanız ben yola devam edicem
Düzelttim elimden geldiğince yetmezmi birde eski fotoğrafı bir türlü yükleyemedim buraya ancak tarif etmek gerekirse 30 derece civarı falan eğrilmişti.
Herkese iyi forumlar...
Benim sorunum rgb kablosunu takarken anakartın rgb pinini yamulttum. Elimle elimden geldiğince düzelttim ancak yeterli olup olmadığını daha uzman arkadaşlara danışmak istedim. Herhangi bir sorun yaşaşrmıyım. Bunu biraz kafama taktım sorun olurmu sizce? Pinler çalışıyor...