Forumda daha öncede konu açtım sonuç yada çözüm bulamadım tekrar açmak istiyorum
ryzen 5 7500F
32 gb ddr5 5600mhz
750 W 80+ bronz
Asus a620m k anakart
Asus Dual rx 7600xt 8 gb oc ekran kartı var
cs de low da olsa yüksek ayarda olsa gpu kullanım 7.7 gb çıkıyor inmiyor format attım ekran kartını...
son güncelleme sonrası hangi ayalarda olursa olsun gpu 7.1-7.7 gb ekran kartı tüketiyor low a da çeksem hepsini 7 gb aşağısına düşmüyor
virüs taraması yaptım cs ile amd uygulama silip tekrar kurdum çözüm arıyorum
pc özellikleri
ryzen 5 7500f
rx7600 xt dual 8gb
1tb nvm2 ssd
750 w 80+ bronz
32...
Hiç bir sorun yoktubosta 4.35 ghz De otomatik çalışan işlemci şimdi 0.44 0.56 geçmiyor indirdiğim birsey de olmadı hasar da almadı desteğinizi bekliyorum
hazır sistem aldım ama sıvı soğutucu yukarı da yapmak istiyorum vidalarını bulamıyorum sadece fanların vidası var diğer siyah vidalar nasıl sökülecek aldığım yer wp den cevap vermiyor kendim söküp yukarı takmak istiyorum çünkü adamın yaptığı kasa ve egzos fan hava çekiyor yukarıdan tahliye...
gençer den sistem almıştım elime bugün ulaştı ama gençer ile benim saatlerimiz uymuyor evde olamam destek saatlerinde çevremde sadece internet kafe var teknik servisimiz yok diyor kendim nasıl çözerim pazartesi anca ulaşabilirim destek hattına sıvı soğutucu ve fan çalışıyor ama rgb ler tepki...
Bilen Yazabilirse Çözüm Yapabilecek
Ea üzerinden Battlefield 2042 oynuyordum sabah sorun yoktu öğlen girince steam yada ea üzerinden başlattığım 2-3 saniye sonra {"error":"UPSTREAM_SERVICE_UNAVAILABLE","error_description":"UPSTREAM SERVICE UNAVAILABLE","code":106133} sonra tamam diyince The app...
warzone minimum 4 gb istiyor en düşüğe alsam da dakikalar sonra yaptığım ayar aynı vram kullanımı yükseliyor bunu nasıl düzeltirim sorun bu ama konu dışı yazılar görüyorum ?