literary42 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Cs2 Dar Boğaz Sorunu

yardımcı olabilecek ?
  2. L

Cs2 Dar Boğaz Sorunu

konu ile yazdığımı okumuyormusunuz ? olay dar boğaz yapması low da bile olan ayar da 7.7gb yiyor sadece cümle yazmak için bulunacaklar yazmasın
  3. L

Cs2 Dar Boğaz Sorunu

rx 7600 4070 e yakın bir ekran kartı low da bile 7.7 yiyemez cs2 gibi bir oyun
  4. L

Cs2 Dar Boğaz Sorunu

Forumda daha öncede konu açtım sonuç yada çözüm bulamadım tekrar açmak istiyorum ryzen 5 7500F 32 gb ddr5 5600mhz 750 W 80+ bronz Asus a620m k anakart Asus Dual rx 7600xt 8 gb oc ekran kartı var cs de low da olsa yüksek ayarda olsa gpu kullanım 7.7 gb çıkıyor inmiyor format attım ekran kartını...
  5. L

Cs2 gpu %100 sorunu tüm grafik ayarda

güncel yardım edebilecek ?
  6. L

1 oyun için mi garanti çözüm odaklı cevap arıyorum.
  7. L

son güncelleme sonrası hangi ayalarda olursa olsun gpu 7.1-7.7 gb ekran kartı tüketiyor low a da çeksem hepsini 7 gb aşağısına düşmüyor virüs taraması yaptım cs ile amd uygulama silip tekrar kurdum çözüm arıyorum pc özellikleri ryzen 5 7500f rx7600 xt dual 8gb 1tb nvm2 ssd 750 w 80+ bronz 32...
  8. L

Frekans Kayıbı Amd ryzen 5 7500f

Hiç bir sorun yoktubosta 4.35 ghz De otomatik çalışan işlemci şimdi 0.44 0.56 geçmiyor indirdiğim birsey de olmadı hasar da almadı desteğinizi bekliyorum
  9. L

240mm Sıvı Soğutucu Önerisi

sharkon s80 var ryzen 5 7500f ile kullanıyorum sessiz ve güzel 240mm
  10. L

Sıvı Soğutucu Sökme Nasıl Yapılıyor

hazır sistem aldım ama sıvı soğutucu yukarı da yapmak istiyorum vidalarını bulamıyorum sadece fanların vidası var diğer siyah vidalar nasıl sökülecek aldığım yer wp den cevap vermiyor kendim söküp yukarı takmak istiyorum çünkü adamın yaptığı kasa ve egzos fan hava çekiyor yukarıdan tahliye...
  11. L

sıvı soğutma ve kasa fan çalışıyor rgb hariç

gençer den sistem almıştım elime bugün ulaştı ama gençer ile benim saatlerimiz uymuyor evde olamam destek saatlerinde çevremde sadece internet kafe var teknik servisimiz yok diyor kendim nasıl çözerim pazartesi anca ulaşabilirim destek hattına sıvı soğutucu ve fan çalışıyor ama rgb ler tepki...
  12. L

Ea zaman aşımı battfield 2042

Bilen Yazabilirse Çözüm Yapabilecek Ea üzerinden Battlefield 2042 oynuyordum sabah sorun yoktu öğlen girince steam yada ea üzerinden başlattığım 2-3 saniye sonra {"error":"UPSTREAM_SERVICE_UNAVAILABLE","error_description":"UPSTREAM SERVICE UNAVAILABLE","code":106133} sonra tamam diyince The app...
  13. L

ekran kartım yetmiyor 3060 6 gb 32 gb ram

warzone minimum 4 gb istiyor en düşüğe alsam da dakikalar sonra yaptığım ayar aynı vram kullanımı yükseliyor bunu nasıl düzeltirim sorun bu ama konu dışı yazılar görüyorum ?
  14. L

warzone 2 de sağ aşağıda vram yeri diyorum 32 gb ram var 9 gb yese ne olacak dar boğaz yapmaz ?
  15. L

bir sorun var çözüm arıyorum sadece sohbet ediliyor neden ? yardımcı olabilecek yok mu 6 gb vram max boyutu geçiyor 9 gb a kadar ulaşıyor sorun bu
Geri