little venom isimli üyenin son içerikleri

1. little venom

Hangi klavye daha iyi

aula k86 vs aula x85pro
  2. little venom

Klavye karşılaştırması

[H3 id='Attack+Shark+K86+Kablosuz+Mekanik+Klavye+vs']Attack Shark K86 Kablosuz Mekanik Klavye vs [/H3] Attack Shark X85 Pro Mekanik Klavye
  3. little venom

Klavyeyi stokta bulamadım belki bilirsiniz

Attack Shark K86 almak isityorum lakin bulamadım konumum antalya belki elden alabileceğim bir yer varmı yada alabileceğim bir site yer ?
  4. little venom

Iki tane arasında kaldım yardım edermisiniz

[H1 id='SIZE5COLORrgb0+0+0FONTRobotoMSI+MAG+FORGE+121A+B75+AIRFLOW+750W+80+PLUS+BRONZE+RGB+FANLI+ATX+KASA+++++++++vs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++MSI+MAG+FORGE+120A+B65+650W+80+PLUS+TEMPERED+GLASS+RGB+FANLI+ATX+KASAFONTCOLORSIZE']MSI MAG FORGE 121A B75 AIRFLOW 750W 80 PLUS...
  5. little venom

Kasa önerisi kaç w olmalı bana ne kadar yeter

bu konular hakkında pek bilgili değilim anlamıyorum arada bi cs oynuyorum geri kalan ders ile filan uğraşıyorum açıkçası yani pek yorumum yok o yüzden sen ne dersen büyük ihtimalle onu yaparım
  6. little venom

tek fark bu mu hangisini önerirsin kral bügün alıcamda 1758899525 başka önerdiğin kasa varmı 5000 bandında falan
  7. little venom

[H3 id='Asus+Prime+A620M-K+AMD+AM5+DDR5+Micro+ATX+Anakart']Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart[/H3] [H1 id='SIZE5COLORrgb0+0+0FONTRobotoMSI+GeForce+RTX+4060+VENTUS+2X+BLACK+8GB+OC+GDDR6+128Bit+DLSS+3+Ekran+Kart+FONTCOLORSIZE']MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC GDDR6...
  8. little venom

Kasaya ihtiyacım var 4500 tl civarında

herkese iyi günler öncelikle ben kasa alıcam ama ne alacağımı tam kararlaştırmadım bütçem 4500 civarında kasa önerebilir misiniz? mümkünse beni uzun bir müddet gözürecek ama şöyle bir sıkıntım var kasayı mecburen vatan bilgisayardan alıcam üzülerek bunu söylüyorum niyesi uzun o yüzden bana güzel...
  9. little venom

Msı kasa karşılaştırması

vatandan alıcam zaten tamamdır sağol teşekkür ederim
  10. little venom

Msı kasa karşılaştırması

eğer o dediğinden yoksa napmam gerekiyor
  11. little venom

Msı kasa karşılaştırması

he anladım içinde güç kaynağı var o yüzden alıyorum zaten güç kaynağından bahsettin dimi 1758194243 olması gerekiyor dimi
  12. little venom

Msı kasa karşılaştırması

MSI MAG A650BNL FULL RANGE olup olmadığını sor. bu ne demekki yani açıklarmısın
  13. little venom

Msı kasa karşılaştırması

msı 4060 ekran kartına sahibim ve amd ryzem 7500f işlemcim var [H3 id='Asus+Prime+B650M-K+AMD+AM5+DDR5+Micro+ATX+Anakart+bu+da+ana+kartm']Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart bu da ana kartım [/H3] kendime kasa almak istiyorum ama bütçem pek yok bu yüzden iki tane kasa seçtim...
  14. little venom

Grafik tablet ile ilgili...

anladım sağol 1748205858 bu fiyata daha iyi bişey alınır mı? diye içinde bi tedirginlik var
Geri