livanel isimli üyenin son içerikleri

1. L

Ajazz 159 pro bilgisayara bağlanmıyor

Merhaba ajazz 159 pro mouse aldım ilk aldım ve direk kullandım fakat şarja bırakıp bir saat sonra kullanmaya calistigimda hiç bir şekilde bilgisayar görmüyor istasyon çalışıyor işaretleri var mouse ise 2.4 G modunda
  2. L

İşlemci ve ekran kartı önerisi

10000 TL
  3. L

Teşekkür ederim 5600 alicam peki bu işlemciye önericeginiz ekran kartı varmıdır
  4. L

Dostum şimdilik işlemci almayı düşünüyorum
  5. L

Ustam 5600x de olur mu
  6. L

Merhaba arkadaşlar görselde ki bilgisayara sahibim işlemci ve ekran kartı yenilemek istiyorum öneride bulunabilirmisiniz Anakart: ASUS Prime A320M-F
  7. L

R5 1600 sisteme ekran kartı öneri

Dostum bunu düşüncem ama kardeşim direk bilgisayarı geri istiyor sanırım bu model için takılı model en iyisi sanırım
  8. L

R5 1600 sisteme ekran kartı öneri

Arkadaşlar bu bilgisayarıma ekran kartı almak istiyorum öneriniz nedir öğrenmek istiyorum RX 580 ekran kartım bozuldu ilk önce fanları aşağı düşmeye başladı sonra komple gitti
  9. L

Ekran kartına termal macun sonrası ekrana görüntü gelmiyor

Termal padleri yoktu içinde ilk defa içini açtım alalı 4 sene oldu diyebilirim 1696415726 Dostum zaten ekran kartında led ışığı yanıyor fanlar dönüyor lakin monitöre görüntü gitmiyor
  10. L

Dostum kullandığım macunda zp 360 yazıyor kart da ışık var fanlar dönüyor lakin monitörüme görüntü gelmiyor
  11. L

Abi kenarlarında olan kuru macun alınış dan yapilmis bende ona şaşırdım benimki belli oluyor daha kurumamis hali
  12. L

Öncelikle merhaba dün bilgisayarımı temizleyip hemde işlemci ve ekran kartına termal macun sürdüm lakin bilgisayarı geri taktigimda görüntü gelmiyor ekran kartının içini açtığımda macun işlemcinin üzerinde olan baskı devrelere gelmiş sorun teşkil eder mi
Geri