2023 yılında papara kullanip öğrenci planına aylik 10 TL ödeyip satın alabilirsiniz hem avantajlı olur hem de böyle eklentiler ile uğraşmaya gerek kalmaz
Valla bilmiyorum hocam inan cumartesi günü baktiracagim bir serviste.
Kesinlikle bende bu fikirdeyim ki daha önce açıldı da ama.simdi siyah bir ekran hata anakart sinyal bile vermiyor
Hayır hocam hepsi sıfır kutusundan ben cıkarttım. Mesela geçen windows kurdum tertemiz açılırken çok geç açılıyor. hatta anakarta bağlı hdmı ekran gelmiyor bile.
1673467829
Tabi windows kurduktan sonra ekran kartını beklemek için kapatıp kutusuna kaldırdım kasamı ama neden bu şekilde yapıyor...
Hocam 2 farklı kablo ile denedim olmadı, bir CPU kablosunu devre dışı bıraktım denedim gene olmadı fanlar dönmüyor. Gerçekten anlamadım tıkandım bu noktada.
Merhaba arkadaşlar,
NZXT C650 kullanıyorum. Kablolarını doğru bir şekilde bağladım ancak ekran kartına hiçbir şekilde güç gelmiyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz?
1673465800
Bu arada 2 PCI-E girişnii de denedim ancak hala sorun aynı .
Evet hocam sizde de mi aynı sorun var :D
1673081349
İlk iş olarak BIOS'u en son sürüme güncellemenizi öneririm. Nasıl yapılır güncellemesi:
1) En son BIOS'u edinin. Anakartınız için MSI destek sayfasında en üstte yer alır, https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650-P-WIFI/support
2) Dosyayı...
Hocam yaptım legacy usb kısmını devre dışı bıraktım mesela kasada açma düğmesine bastığımda ortalama 3-5 saniye sonra anakart açılıyor bilgisayar çalışıyor. Ama sorunun hala neden olduğunu çözemedim