Merhabalar .wmı provider host adlı uygulamanın CPU kullanımı %50lere kadar çıkıyor . Bu normal bir durum mu? Eğer normal değilse ne yapmalıyım?
Windows 11
AMD 5600x
Gigabyte 3070 vision
16 ram
Gigabyte b550 anakart
merhabalar . samsung tv kullanıcıyım. mağazadaki iptv uygulamalarının çoğu ücret talep etmekte . bildiğin ve düzgün çalışan ücretsiz bir uygulama var mı ?
Katılıyorum ama pahalı maalesefki 1700 tl falandı sıfırı. İkinci elde de pek güvenilir olmayabilir. Aldığım kişi nasıl kullanmıştır bilemem. O biraz riskli
Merhabalar. Güncel oyunları oynamak için gamepad almak istiyorum ne önerebilirsiniz? Windows 11 kullanıyorum. Pc de kullanacağım. Sorun çıkarmayacak (bağlantı vs) sağlam bir şey arıyorum.
Bütçe : 500 ile 1500 tl arası. (Öncelik daha uygun fiyat )
merhabalar . gigabyte vizion 3070 kullanıyorum . daha önceden mining yapılmış bir kart. boşta ki sıcaklık değeri 40 derecelerde . ama bir oyuna girdim de 15 20 dakika sonra sıcaklar 80 85 çıkıyor. hatta 90a çıkıp kapandı . bunun nedeni ne olabilir ? daha önceden mining yapılıp o ayarlarda...
Merhabalar. Ryzenn 5 5600x kullanıyorum hava soğutma önerisinde bulunabilir misiniz. Uygun fiyatlı olursa sevinirim. Teşekkürler.
(not :oyun için kullanacağum pc yi)
Ekte ki fotoğraf şu an arkadaşımın pc si. Howards legacy 2k ultra da ki sıcaklık değerleri. Arkadaşımda cs oynuyor onun sıcaklarık değerleri de 65ler de geziyor
Dün bende cs go girdim işlemci sıcaklığı 93 dereceyi gördü. Aynı işlemci aynı fan. Biri 60 biri 90. Bu sadece stok fanla mı ilgili...
Merhabalar. Yeni bir sistem topladım
Ryzen 5 5600x(stok fan)
Gigabyte gaming x v2 anakart
Xpg 2x8 3600mhz cl18
Gigabyte 3070 vision
1tb mld ssd
Termaltake versa t25 tg (650 w psu dahili)
Parçalar bu şekilde.
Normal windows vs kurtum sadece cs go oyununu yükledim fan sesi artmaya başladı...