Ll3G1OnN isimli üyenin son içerikleri

1. Ll3G1OnN

Pc ekranında hiç bir şey yapılmıyor

1767470655 Şimdi MHz ayarını değiştirdim böyle diyor
  2. Ll3G1OnN

Pc ekranında hiç bir şey yapılmıyor

Arkadaşım bilgisayar ını tekrar kurucaktık kaldırmıştı o komple baştan kuraşım dedi ben de tamam dedim sonra herşeyi ayarladık iş bitti dedim ama ana ekranda uygulama açınca veya ayarlara girmek istediğimde tıklıyorum hiç bir tepki yok brave açıyorum yükleniyor ekranı geliyor bu Windows'u...
  3. Ll3G1OnN

Öneri EN İYİ PES OYUNU HANGİSİ ?

ben sırf fifadaki bu durum için ucuz yollu bir konsol arıyordum sonra xbox series s falan işimi çözer dedim o arada kariyere sarınca unuttum gitti bu yüzden şuan bu konuyu açıyorum kariyer gidince aklıma direk pes geldi o yüzden bir çözümü var mıdır acaba pc de bu sorun için
  4. Ll3G1OnN

önerin için sağol gayet yeterli düzeyde neden sevdiğini açıklamışsın ben grafiklerin biraz daha albenisi olan pesleri seviyorum o yüzden pes18-19 denemek bir de onca sene pes oynadın madem sana göre en iyi yapay zeka hangisindeydi daha doğrusu en keyif verici yapay zeka zorlama açısından değil...
  5. Ll3G1OnN

ARKADAŞLAR ben fifa sever bir oyuncu değilim ama fifanın tarzını akışını severim pes biraz daha yapay kaçıyor yani her şey belli topu alır mıyım alamaz mıyım oynarken anlıyorsun fifada bu tam belli olmuyor fiziği kötü olan ama hızı iyi olan bir eleman fiziği güçlü olan bir elemandan sıyrılıp...
  6. Ll3G1OnN

Forza 4 orijinal alınabilir mi?

valla bilmiyorum hocam o konulara pek hakim değilim dediğim gibi ama siz yine bir deneyin
  7. Ll3G1OnN

vallaha o konuları bilmiyorum pek hakim değilim ama bence işe yaramaz çünkü adamlar boşuna oyunu o kadar pahalı fiyata satmıyorlar zaten giriş yaparken hesap istiyor illaha hesap olacak öyle bir şey olsa zaten piyasaya yayılırdı emin ol
  8. Ll3G1OnN

Yardım KOLTUK SEÇİMİ YAPAMADIM YARDIM EDER MİSİNİZ?

eğer ki kilon varsa ve 4 saat rahat otururum dersen hawk alma ucuz modellerini alma kütük gibi olur en mantıklı seçenek bu https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-xdrive-15-li-plus-profesyonel-kumas-siyah-fiyati,395319410.html genel olarak rahatdır onun dışında exvega da güzel ama...
  9. Ll3G1OnN

Kasa fanı almam şartmı ?

hayır gerekli değil ve hava soğutucu gayet yeterli olur biyografide yazdığın işlemci için ama ilerde upgrade yaparım diyorsan sıvı soğutma daha iyi olur ve öndeki fanları içine hava vericek şekilde ayarla hava soğutma alırsan o şekilde yap
  10. Ll3G1OnN

5-6k bandında ips monitör arıyorum.

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-gs25f2a-24-5-1-ms-full-hd-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1275897766.html net şekilde bu paraya alınabilecek kaliteli tek model
  11. Ll3G1OnN

Öneri Hangi monitör daha uygun?

panel farkı pek yok 2 panelinde renk değerleri aynı gözüküyor buna rağmen msi 100hz ken fazeon 165hz monitör sunuyor bu fiyata ama yine bence bekle çünkü daha kasım bitmedi son haftaya kadar bekle bu arada attığım monitörün fiyatı inebilir 3400tl ye çünkü hep iniyor yükselip fiyat dalgalanmasına...
  12. Ll3G1OnN

şöyle bir site buldum güvenilir olduğunu belirtiyorlar forumlarda en ucuz keyi buradan alabilirsin https://www.g2a.com/forza-horizon-4-ultimate-edition-pc-steam-account-account-global-i10000156553035
  13. Ll3G1OnN

bence en mantıklı çözüm steam hesabı satan bir siteden forza 4 lü paylaşımlı steam hesabı almak hem ucuza geliyor hem de forza 4 için para verip almaya gerek yok sonuçta eski oyun artık pek oynanmaz o kadar para vermeye gerek yok site önerisi istersen belirt diğer türlü reklam yapıyormuşum gibi...
  14. Ll3G1OnN

Çözüldü✓ Windows 8.1 mi - Windows 10 LTSC mi

hayır hocam windows 11 ltsc desteklemez sistem internetde ram kullanımı 4gb o sürüm pek fark yok normal sürüm ile o yüzden vazgeçtim direk düz windows 8.1 kurucam en iyisi o gibi
  15. Ll3G1OnN

Çözüldü✓ Windows 8.1 mi - Windows 10 LTSC mi

orijinal bir sürüm kullanmak tercihimdir hocam yine de teşekkür ederim öneriniz için
Geri