Arkadaşım bilgisayar ını tekrar kurucaktık kaldırmıştı o komple baştan kuraşım dedi ben de tamam dedim sonra herşeyi ayarladık iş bitti dedim ama ana ekranda uygulama açınca veya ayarlara girmek istediğimde tıklıyorum hiç bir tepki yok brave açıyorum yükleniyor ekranı geliyor bu Windows'u...
ben sırf fifadaki bu durum için ucuz yollu bir konsol arıyordum sonra xbox series s falan işimi çözer dedim o arada kariyere sarınca unuttum gitti bu yüzden şuan bu konuyu açıyorum kariyer gidince aklıma direk pes geldi o yüzden bir çözümü var mıdır acaba pc de bu sorun için
önerin için sağol gayet yeterli düzeyde neden sevdiğini açıklamışsın ben grafiklerin biraz daha albenisi olan pesleri seviyorum o yüzden pes18-19 denemek bir de onca sene pes oynadın madem sana göre en iyi yapay zeka hangisindeydi daha doğrusu en keyif verici yapay zeka zorlama açısından değil...
ARKADAŞLAR ben fifa sever bir oyuncu değilim ama fifanın tarzını akışını severim pes biraz daha yapay kaçıyor yani her şey belli topu alır mıyım alamaz mıyım oynarken anlıyorsun fifada bu tam belli olmuyor fiziği kötü olan ama hızı iyi olan bir eleman fiziği güçlü olan bir elemandan sıyrılıp...
vallaha o konuları bilmiyorum pek hakim değilim ama bence işe yaramaz çünkü adamlar boşuna oyunu o kadar pahalı fiyata satmıyorlar zaten giriş yaparken hesap istiyor illaha hesap olacak öyle bir şey olsa zaten piyasaya yayılırdı emin ol
eğer ki kilon varsa ve 4 saat rahat otururum dersen hawk alma ucuz modellerini alma kütük gibi olur en mantıklı seçenek bu
https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-xdrive-15-li-plus-profesyonel-kumas-siyah-fiyati,395319410.html
genel olarak rahatdır onun dışında exvega da güzel ama...
hayır gerekli değil ve hava soğutucu gayet yeterli olur biyografide yazdığın işlemci için ama ilerde upgrade yaparım diyorsan sıvı soğutma daha iyi olur ve öndeki fanları içine hava vericek şekilde ayarla hava soğutma alırsan o şekilde yap
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-gs25f2a-24-5-1-ms-full-hd-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1275897766.html
net şekilde bu paraya alınabilecek kaliteli tek model
panel farkı pek yok 2 panelinde renk değerleri aynı gözüküyor buna rağmen msi 100hz ken fazeon 165hz monitör sunuyor bu fiyata ama yine bence bekle çünkü daha kasım bitmedi son haftaya kadar bekle bu arada attığım monitörün fiyatı inebilir 3400tl ye çünkü hep iniyor yükselip fiyat dalgalanmasına...
şöyle bir site buldum güvenilir olduğunu belirtiyorlar forumlarda en ucuz keyi buradan alabilirsin
https://www.g2a.com/forza-horizon-4-ultimate-edition-pc-steam-account-account-global-i10000156553035
bence en mantıklı çözüm steam hesabı satan bir siteden forza 4 lü paylaşımlı steam hesabı almak hem ucuza geliyor hem de forza 4 için para verip almaya gerek yok sonuçta eski oyun artık pek oynanmaz o kadar para vermeye gerek yok site önerisi istersen belirt diğer türlü reklam yapıyormuşum gibi...
hayır hocam windows 11 ltsc desteklemez sistem internetde ram kullanımı 4gb o sürüm pek fark yok normal sürüm ile o yüzden vazgeçtim direk düz windows 8.1 kurucam en iyisi o gibi