Aynı anda kullanıldığında çakışabilir diye düşünüyorum. Mobilde kullandığım müzik uygulaması mesela bu şekilde uyarı veriyordu sanal ses konusunda. Ama...
1000TL civarı bütçem var ve çok kararsızım oyun için kulaklık bakıyorum şuan İEM kulaklıklar ilgimi çekiyor. Wraith Sense İEM veya Moondrop Chu2 modelleri...
Çok fazla inceleme videosu izledim kullanıcı yorumlarına baktım kafam çok karıştı açıkçası barracuda daha mantıklı gibi ama g435 in de hafif olması ve...
Kulaklık seçerken teorik bilgileri karşılaştırmaya kalkınca çok kafa karışıyor diye düşünüyorum genel olarak, ben de yaşıyorum aynısını IEM bakarken mesela...
İkinci elde 1800₺'ye falan A8 ve A6 var. 1000₺'ye Gamenote Gk61 var. 1500₺'ye Seiren Mini ve HyperX Solocast var. 1650₺'ye Krom Kapsule var. 2000₺'ye Seiren...
Başka oda da bakılıyor baban konusunda endişelenme.Odaya girince direkt donunu indiriyorsun eliyle muane ediyor erkeklsen erkek doktor bakıyor zaten gram...
arkadaşlar sıramda oturuyodum dersteydim yanıma geldi dediki sen şu performansı yaptınmı bende yok yapmadım dedim sonra a4 verdi ve soruları verdi yazıp...