Sabah erken saatlerde ve kahvaltıyla alınması gerekiyor diye biliyorum. Diğer türlü uykuyu kaçırabiliyor çünkü. Başlangıç dozu 12,5-25mg. 50 ile başlamak...
Selamlar. Vergiler dahilse tüm ekipmanlar+ fiyatına idare eder gibi ama yine de tavsiye etmiyorum BM800'ü. Belirttiğim mikrofonların tümü daha iyi ses...
Bütçe artmadığı takdirde 2. ele yönelmenizi öneririm. Artarsa 2264₺'ye Thronmax Zero Plus, biraz fazlasına da Maono PD200X mevcut.
Bütçe artmıyorsa ve sıfır...
Selamlar,
Iem kulaklık kullandığım için artık bir mikrofon arayışına girdim, masaüstü bir mikrofon arıyorum, yurtdışı ürünü olabilir aliexpress ve temu...
Bir süredir ellemediğim elektro baterim bir köşede duruyor, şimdilik kıyafet askısı olarak kullanılmakta ))
Gitar kabloları hakkında piyasa ve marka bilgim...
Cok sagolun. Peki ben bu ses kartini nasil kullanabilirim acikcasi onu bile bilmiyorum desem yeridir. Yani ben bu mikrofonu bilgisayara ve ses kartina...
Boy-kilo faktörüyle alakalı. 180 cm veya 80 kilo üstüysen Anka, diğer türlü 15'li Plus tercih edebilirsin.
15'li Plus kullanıcısı olarak birkaç şey dışında...
Ses kartını USB ile bilgisayara bağlayıp, mikrofonu da XLR kablosuyla ses kartına takacaksınız. Ek olarak kulaklık ve enstrüman için 6.3mm jak girişleri...
https://isthereanydeal.com/deals/#filter:N4IgxgrgLiBcoFsCWA7OBGADJgNCBAhgB4bYC+eAzgBYD2ADpXANroBsOb6AumUA
Buradan Steam ve Epic'te normalde ücretli olup şu...
Alternatif olarak Beyerdynamic M70 Pro X de düşünebilirsin. Fiyatı tam 5K, pop filter ve shock mount ile beraber geliyor ve Podmic ile çok yakın ses...
Maalesef çıkmayabiliyormuş da, sonradan gördüm ben de. Görsellerde hep standla gözüktüğü için ben de başlığa dahil yazmıştım ilk başta, bunu görüp de...