Var :) Vananın hızlı açılıp kapanması istenen her yerde var. Kahve makinasında demleme sonunda düşük basınçlı yavaş akan su kahve içine karışmasın diye...
ReQo haklı, bu fiyata bu kart ölü yatırım.
Yıl 2026 olmuş, 8 GB VRAM devri kapandı artık. Aorus Master'ın LCD ekranına, tasarımına aldanıp paranızı çöpe...
Anladım, sorun yok )) Fiyatına göre gayet güzel sonuç veren mikrofonlar önerdiklerim.
Yakın zaman Boya K3'ün fiyatı bütçe dahiline düşmüş. Ses kalitesi...
Anladım hocam rengi önemli o yüzden Thonet olanı düşünüyorum teşekkürler, ben de bir kerelik alacağım için iyi olsun istiyorum o yüzden emin misiniz dedim...
Söylediklerimden emin olmasam neden öneride bulunayım? Daha iyileri olsa onları önerirdim.
Görüntü veya rengi önemli değilse Rosa'yı tercih edebilirsiniz...
Steam üzerinden arama kısmına basınca direk çıktı piksel oyun ama yine de bedava kütüphaneye eklemekten zarar gelmez.
Just Ignore Them > Son gün 15 Aralık...
Selamlar. Shein'den ilk siparişimde bana da olmuştu aynısı. Ertesi gün tekrar mesaj geldi ve teslim aldım. Muhtemelen size de yakın bir tarihte ulaşacaktır...
Windows+Tab yapıp görev çubuğunda sağ alttaki ses karıştırıcısından tarayıcının sesini kısabilirsin. Onun dışında sanal ses cihazı ekleyerek yapılabilir...
Yurt dışı Xiaomi 15 Global düşünüyorum. 15T Pro da aklımdaydı ancak throttle değerleri vesaire hoşuma gitmediğinden caydım.
EU ROM kurunca muhtemelen kendi...