Nvidia ofisinde Jack ve john konuşması :
Jack : Dostum 50 serisine yapay zekayı bastık. Çok güzel oldu. Saf kas gücü kullanmadan muazzam işler çıkarttık...
Olabilir, daha üst model ve sürücüler sonuçta. Ben uygun fiyatlı olduğu için yedekte dursun diye aldım ama beklentimin epey üstünde tatmin etti beni. Müzik...
Aliexpress'ten 2 hafta önce ilk hesap indirimiyle bedavaya aldığım KZ EDX Pro X geldi. Kalitesinden çok memnun kaldım. Mikrofonlu versiyonu 371₺'ya geldi...
Gayet yeterli olur dediğim gibi. Üstte yazdığım ayarlamaları yaparsanız daha iyi olur ama sadece kazanç ayarını uygun seviyeye getirseniz bile direkt...
Evet, şaşkaza arada kaynar belki diye )) Bazen olabiliyor öyle. Misal gümrükten çeşitli materyallerin ve objelerin geçişleri yasaklandıktan sonra yine de...
Hocam XLR bağlantılı mikrofonları kullanmak için USB li olmadığı için bayağı ayar yapabiliyorsunuz da
1768728662
Kusura bakmayın hemen cevap veremedim...
Puanları e-posta doğrulaması ve takvimden günlük check-in yaparak topluyorsun.
Hemen aşağıda puanların uygulandığı sekme var, kendin eklemen gerekiyor...
Yarın-öbür gün siparişleri toplu olarak geçmeyi düşünüyordum ben, henüz almadım ama bataryalı olduğu için sanırım iptal vermişler herkese. Normalde sipariş...
siteyi ilk kez kullanıyorum hocam
şuan 1495 görünüyor halbuki üyelik actıktan sonra tüm kuponları topla gibi bisey yapmıstım bu adımdan sonra ne yapmak...
Normalde oluyor, TC sahibinin isminin geçmesi lazım ama bazı arkadaşlarda adres aynı kalınca da uyarı vermiş. 5 siparişte bir adres bilgilerinin yerini...