Lloydˢᵗᵉʳ isimli üyenin son içerikleri

1. Lloydˢᵗᵉʳ

Hangi mikrofonu tercih etmeliyim?

Şu anki piyasada hiçbiri. Kullanım amacı ve maks bütçe belirtirsen öneride bulunalım.
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

S25 FE vs Xiaomi 15T pro

IMEI ile apayrı şeyler. Bölgelere göre sınıflandırılanlar özelinde ROM'ları, telefonun sahip olduğu arayüzün dağıtımı/özelleştirmesi gibi düşünebilirsiniz. TR garantili/yurt içi Xiaomi telefonlarda Global ROM yüklüdür; mesela Xiaomi'nin bazı servisleri yerine Google uygulamaları kullanılır, pil...
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

S25 FE vs Xiaomi 15T pro

Her türlü 15T Pro. Az fazlasına da YD Xiaomi 15 (global) biraz daha iyi olur. Daha küçük ve kompakt bir telefon, buna göre değerlendirirsin. 1766528210 EU ROM kurarsan sistem uygulamalarında reklam çıkmaz, ayarlardan kapatman gerekebilir belki bunun için.
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

🔥İndirim CMF Nothing Phone 1 9999₺!

Bu bütçedeki en iyi seçeneklerden biri. Aksi yöndeki yorumlara aldırış etmeyin.
  5. Lloydˢᵗᵉʳ

Bilgisayar için Mikrofon Önerisi

Genel anlamda mikrofonlar XLR arabiriminde biraz(cık) daha iyi sonuç verirler. Yayıncılık haricinde; birden fazla ses aygıtı oluşturabilme ve bunların seviyelerini analog olarak ayarlayabilme, ses efektleri; EQ, filtre ekleme çeşitli ses ayarlamaları mikserin bünyesinde gerçekleştirebilme...
  6. Lloydˢᵗᵉʳ

Bilgisayar için Mikrofon Önerisi

Maono PD200X+AMC2 set tercih edebilirsin. Sahip olduğu -basları da vurgulu ileten- v-shape ses profili memnun edecektir seni. Yanında gelen mikseri satmanı öneririm. Sattığın fiyata da M-Game Solo miksere geçebilirsen güzel olur, harici ses arayüzü işine yararsa tabii.
  7. Lloydˢᵗᵉʳ

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Bendeki işlem detayları bu şekilde. Üzücü haberi az önce gördüm. Kupon indirimleri çoğu kategoride devam ediyor hala ancak kuponları %5 düşürmüşler; daha da kötüsü, bazı ürünler kuponlanabilir olsa bile %65'i kullandırtmıyor artık. Dolayısıyla ürünün promosyon dahil fiyatı 896₺'den düşükse...
  8. Lloydˢᵗᵉʳ

Kalıcı Ücretsiz 🚨Epic Games Kapıyı açtı Jotunnslayer: Hordes of Hel

Orası öyle. Bu sağlamlıkta bir oyun beklemiyordum ben de.
  9. Lloydˢᵗᵉʳ

Kalıcı Ücretsiz 🚨Epic Games Kapıyı açtı Jotunnslayer: Hordes of Hel

Sızan liste kolpaymış, RDR2 için boşuna ümitlenmeyin bence. Yine de alacaksanız yılbaşına kadar bekleyin bir ihtimal.
  10. Lloydˢᵗᵉʳ

2.000TL bütçede mikrofon önerisi

Anladım, sorun yok )) Fiyatına göre gayet güzel sonuç veren mikrofonlar önerdiklerim. Yakın zaman Boya K3'ün fiyatı bütçe dahiline düşmüş. Ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi, ayrıca ENC özelliği de bulunuyor; ses kalitesini güzel koruyor. Gürültü engelleyici yazılım kullanmak yerine...
  11. Lloydˢᵗᵉʳ

Söylediklerimden emin olmasam neden öneride bulunayım? Daha iyileri olsa onları önerirdim. Görüntü veya rengi önemli değilse Rosa'yı tercih edebilirsiniz, yanına boom arm fayda sağlar. Fiyatlarına göre gayet iyiler, ses kaliteleri yakın.
  12. Lloydˢᵗᵉʳ

Thonet & Vander VX320 ya da Thronmax Rosa + boom arm tercih edebilirsin. Üstteki Havit modeller şu anki fiyatlarına göre çok iyi değiller.
  13. Lloydˢᵗᵉʳ

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Selamlar. Shein'den ilk siparişimde bana da olmuştu aynısı. Ertesi gün tekrar mesaj geldi ve teslim aldım. Muhtemelen size de yakın bir tarihte ulaşacaktır. Firmanın kargo takip sitesindeki veriye göre eğer ürün iade için geri gönderilmediyse/hala dağıtım şubesindeyse yüksek ihtimal tekrar...
  14. Lloydˢᵗᵉʳ

CS oynarken YT Music sesini nasıl değiştirebilirim

Windows+Tab yapıp görev çubuğunda sağ alttaki ses karıştırıcısından tarayıcının sesini kısabilirsin. Onun dışında sanal ses cihazı ekleyerek yapılabilir. Direkt olarak bir kısayol sanırım yok.
  15. Lloydˢᵗᵉʳ

Android Hyper OS 3.0 GELDİ Xiaomi 15t pro

Yurt dışı Xiaomi 15 Global düşünüyorum. 15T Pro da aklımdaydı ancak throttle değerleri vesaire hoşuma gitmediğinden caydım. EU ROM kurunca muhtemelen kendi konum uygulaması da gelir herhalde diye düşünüyorum, dediğiniz gibi sorun olmaz muhtemelen. Bir tek yoğun AI kullanımı için 12GB ne kadar...
Geri