llxra isimli üyenin son içerikleri

1. L

SSD ve Ana Kart Fiyat Hakkında Tartışma

bu fiyata ikiside alınır mı?
  2. L

Anakart Önerisi İçin Yardım

r7 7800 x3d işlemcim var beyaz gri renklerinde uygun fiyatlı ve işlemcimle uyumlu bir anakart önerir misiniz?
  3. L

İncehesap İade Politikası

arkadaşlar ince hesaptan r7 7800x3d ucuza indirimde aldım elimde anakart vs yok çalışıp çalışmadığınıda öğrenemem bir süre boyunca anakartı aldım vs sistemi kurdum işlemci bozuk diyelim ince hesaba iadeyi yapabilirmiyim iade
  4. L

Bilgisayar Kasa ve Bileşen Seçimi

sa gençler bu kasa iyi midir? [H3 id='Gigabyte+B650+GAMING+anakart+olarak+bunu+seicem+ekran+kartm+4070+ilemci+r7+7800x3d+psu+ne+alim']Gigabyte B650 GAMING anakart olarak bunu seçicem ekran kartım 4070 işlemci r7 7800x3d psu ne alim[/H3] [H3 id='ATTACH+typefull+size1366x725927256ATTACH'][/H3]
  5. L

İşlemci Alımı İçin Tavsiye

sa beyler bu fiyata alimmi yoksa daha düşermi beklimmi açıkca bu işlemciiy istiyorum
  6. L

Bilgisayar Parçaları Alımı: Beklemeli miyim?

sa beyler donanım arşivinde mecburi indirim filan olucak dedi şuan yeni sistem dizicem sizcek beklemelimiyim yoksa bazı parçaları şimdiden almalımıyım alcaksamda şimdi hangilerini alim
  7. L

7-8K Bütçeyle Monitör Tavsiyeleri

hocam işlemci r7 7800x3d ekran kartı 4070 düşük kalmazmı bu
  8. L

7-8K Bütçeyle Monitör Tavsiyeleri

gençler sa 7 8 k bütçe iyibir monitör öneriniz varmı yoksa bunu alıcam
  9. L

R7 78003D için Uygun Anakart Önerileri

işlemcim olarak r 7 78003D. hangi anakart bu işlemciye iyi gider hele bide indirimli ucuza bulursam tadından yenmez
  10. L

SSD Fiyat ve Kalite Değerlendirmesi

merhabalar bu fiyata bu ssd alınır mı? kalitesi iyi midir?
  11. L

250 - 300 Hz IPS Monitör Seçimi

merhabalar 6 7 k aralığında 300 hz ips monitörler var çok fazla bunlar iyi midir? iyiysede hangisini almalıyım şuan aklımdaki bu iyi midir?
Geri