Tıpatıp aynı hikaye bende Satisfactory için geçerli. Öğrenciydim 50 tl para büyüktü veremiyordum döner 6 liraydı ordan düşünün. Sonra dayanamadım, çok güzel oyun yapmışlar parasını vermeliyim dedim. Sonra üstüne 1000 saat koydum. Hayatta en sevdiğim oyundur kendisi.
Özellikle Gaming X trio bakmamın sebebi oydu ya. 3060ti'ım da Gaming Z Trio hiç ısınma sorunum olmadı ağır oyunlarda bile. Arkadaşların dediklerinden sonra 5070Ti'a gönlüm kaydı ama ne yalan söyleyeyim.
Hocam sonradan yazdım konuya ama düzenlerken yazdınız sanırım. "Lian Li RS1200G baktım en son SPL'de A, Cybernetics'te Platinum sertifakası var hoşuma gitti açıkçası ancak onun da 5V OCP' si yüksek değerlendirilmiş sıkıntı yaratır mı diye soru işareti oldu."
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Dandik 650W güç kaynağım artık kendini koyvermeye başladı, yük altındayken ara ara bilgisayar kapanmakta. Yakın zamanda 5070 Ti da alacağım için güç kaynağını da değiştireyim diyorum. Normalde 850W yeter diye düşünüyorum ama almışken yüksek güçlü bir PSU alıp...