Merhabalar, anakartımın işlemcimi desteklemediği gerekçesi ve oynadığım oyunların çoğunda fps kaybı ve droplar yememden dolayı işlemcimi upgrade etmek istiyorum. Aklımda r5 5600 veya r7 5700x var. 3d işlemcilere yükseltebilecek bir bütçem yok. Max. 6-7k bütçem var. Sizce hangi işlemciyle upgrade...
Merhaba arkadaşlar. Ben bu akşam Vodafone ADSL internetten Vodafone Fiber internete geçeceğim. Ben bu tarifeye geçebilmem için 7 ile 14 iş günü beklemem gerekiyormuş. Ama modemim VDSL olursa anında geçirebiliriz demişlerdi. Ben bu Vodafone kampanyası dahilindeki modemi kullanacağım fakat...
Merhabalar. Twitch platformunda Streamlabs üzerinden yayın yapmaktayım. Fakat upload'ım 10 ve 3500 bitrate vermekteyim. Daha fazla verdiğimde ise ping çıkmaktadır. Acaba sorunu nasıl çözebiliriz?
Merhabalar. Twitch platformunda Streamlabs üzerinden yayın yapmaktayım. Fakat upload'ım 10 ve 3500 bitrate vermekteyim. Daha fazla verdiğimde ise ping çıkmaktadır. Acaba sorunu nasıl çözebiliriz?
Maalesef sıfırlayamıyorum çünkü ekran kartının hemen altında bulunuyor o yer. Ve ekran kartı z vida ile sabitlenmiş. Z vida da maalesef bende yok. Başka türlü napabilirim?
Ben bugün Vatan'dan yeni bir sistem aldım. MSI B460 Tomahawk anakarta driver indirdim ve kurdum. Fakat PC'yi yeniden başlattıktan sonra PC bir daha hiç açılmadı. Hatta ekran, klavye ve Mouse'a güç bile gelmeden PC reset atıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar. Ben bilgisayarıma Forza Horizon 4 indirmek istiyorum. Xbox Game Pass Pc versiyonu almıştım. Amma velakin oyunu indiremeden önce boyutlarına bakayım dedim. Oyun Xbox Game Pass'te 92 gb, Microsoft Store'da ise 76,67 gb. Bu ikisi arasında dağlar kadar fark var. Bu sorun nedir ve nasıl...
yasal değil evet ama illegal işerde kullanılmadıktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Pek fazla bir bilgim yok. Yanlış düşünüyorsam uyarın lütfen :)