lochis3 isimli üyenin son içerikleri

1. lochis3

Çözüldü✓ WINDOWSA GIREMIYORUM BU YAZI CIKIYOR EKRANA

Pcyi sıfırladım tesekkuerler
  2. lochis3

Hocam tıklayamıyorum micrsoft store da uugulama arat diye ekran çikıyor fakat aynı ekranda kalıyor 1724958996 Evet hocam
  3. lochis3

Merhabalar 15 dakika önce windows + r yapıp msconfigi açtıktan sonra hizmetler bölümünde bazı yerleri kapalı yaptım ardından benden bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi ve bu ekranı verdi bilgisayar hiçbir şekilde giremiyorum ve tıklayamıyorum
  4. lochis3

WİNDOWS 11 HOME VAR FAKAT OFFİCE UYGULAMALARI YOK

Anladım teşekkürler
  5. lochis3

WİNDOWS 11 HOME VAR FAKAT OFFİCE UYGULAMALARI YOK

Merhabalar öncelikle çok bilmediğim için bunu yazdım https://www.vatanbilgisayar.com/windows-11-home-64-bit-turkce-kutu.html bu linkten bu ürünü satın adlım fakat içinde office uygulamaları yok şimdi ben bunları ekstradan satın mı almam gerekiyor?
  6. lochis3

ATTACK SHARK X3 MÜ YOKSA RAZER VİPER V2 PRO MU?

Başlıkta gördüğünüz gibi iki mousedan birini alıcağımda attack sharkx3'ü arakadaşım öneriyor f/p bir mouse diyor ama eğer başka mouse alıcaksam ise de v2 almayı düşünüyorum genellikle fps türü oyunlar oynuyorum siz hangi mouse u önerirsiniz?
  7. lochis3

Minecraft Bedrock FPS Sorunu

Merhaba sistemim Minecraft için yeterince yüksek (4070 Ti Super ve i9 14900F) fakat buna rağmen Minecraft Bedrock sürümünde monitörümün hertzinden yüksek FPS alamıyorum bunun sebebi nedir?
  8. lochis3

Hangi Ekran Kartı Tutucusunu Almalıyım?

Ekran Kartı: https://www.vatanbilgisayar.com/pny-geforce-rtx-4070-ti-super-argb-oc-16gb-256bit-gddr6x-dlss-3-nvidia-ekran-karti.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwp4m0BhBAEiwAsdc4aD2EVA6AGbLh9DJ95XYowBuHQr3RtkmkTiNuePyp8WZDfPd6psOuJxoC4DwQAvD_BwE...
  9. lochis3

Çözüldü✓ Klavye uygulamaması olmaması

bakmamıştım çok teşekkürler
  10. lochis3

Çözüldü✓ Klavye uygulamaması olmaması

Gamepower saber rgb kullanıyorum software download sayfasına gittiğimde 404 error kodunu veriyor bunun sebebi nedir?
  11. lochis3

Çözüldü✓ Bluetooth olmama sorunu

izmirdeyim sipariş ettim şimdi teşekkürler :)
  12. lochis3

ben otomatik oluyor sanıyorum hepsinde :/ pardon
  13. lochis3

ettim güncel gözüküyor anakart modeli prime b760m-k belki anakartta bluetooth olmayabilir
  14. lochis3

yeni bir toplama bilgisayar aldım bluetootha bağlanmak istediğimde bu hatayı veriyor ve her şey güncel bluetooth açık
  15. lochis3

Bu 2 Ekran kartından hangisini almalıyım

Ikiside
Geri