lodoskibar isimli üyenin son içerikleri

1. L

Çözüldü✓ 2. el sistem önerisi

hocam bana bi konuda yardımcı olurmusunuz konu açtım ama kimse bakmadı
  2. L

Güncelleme sonrası Fps düşüşü ve drop girmesi

Merhaba arkadaşlar Nvidia Experience'nin güncellemesini ve windowsun güncellemesini yaptıktan sonra Valorant, Fifa 22, Fortnite gibi oyunlarda fps 20 30 düştü ve ani droplar girmeye başladı sıcaklık değerleride normal neden böyle oldu anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim. 16 gb 3200 mhz...
  3. L

oyunlarda düşük ama yinede bir şey olurmu?
  4. L

gta yüksek ayarda 66 valoda 65 tek furmark sıkıntı oldu
  5. L

hocam fotoğrafdakiyle aynı kalınlıkta o yer
  6. L

soralım hocam afterburnerda fan hızını biraz artırsam performansdan yana sıkıntı olurmu yoksa hiç hızlandırmama gerek yokmu
  7. L

hocam adam deneme amaçlı 5 6 gün %80ni kullanarak mining yapmış iade edeceğim sanırım ama performansta sıkıntı yoktu diğer sıcaklıklardada ama elimde kalır diye korkuyorum
  8. L

tamamdır hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
  9. L

hayır hocam değiştirmedim oyunlarda 80 dereceyi görmüyor furmarkda öyle canımı sıktı ekran kartına bir şey olurmu
  10. L

https://ty.gl/8yokws0dhw bu kötüyse önerdiğiniz varsa onu süreyim sıcaklığa etki edecekse
  11. L

etiket duruyordu hocam macun yenilemek için açtığımda duruyordu ben çıkardım
  12. L

1678392367 hocam resim atılmıyor hata veriyor ama 10 dakika bekledim sıcaklık 85 84 gidip geliyor furmark pencerisini açınca 87 oluyor ama pencere alttayken 84 gpu kullanımı %99 FB kullanımı %100
  13. L

ve kaç dakika bekleyeyim
  14. L

hocam furmarkı en yüksekde mi yapayım
Geri